[親生仔] Google Pixel 討論區 (23)

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
不過 reddit 都見到有人話個 mon 變色
即係唔係用s10個mon
s10 mon個技術應該係最新
$399一定冇可能用s10嗰塊㗎喇
我覺得最多都係A70咁上下

係可以咁做,但你有冇咁嘅閒情逸致去搞
借問聲如果宜家想出 pixel 3既 not pink 邊到最抵或者信得過?
我最舊既相09年 全部相上google photo
換新機唔洗過相 方便好多
有wifi開出黎基本上係秒load
o係街又唔會無啦啦開幾年前既相出黎睇
在與 Google Assistant 新興市場及行車平台主管 Austin Chang 在回應我們有關 Assistant 的提問時,他提到要為 Google Assistant 加入新語言,背後需要處理的邏輯都各有不同,背後牽涉的檔案大小、AI 訓練模式都各不相同;而有關廣東話支援方面,他就明確表示,即使他的父母、以及太太就是以廣東話為母語,但可惜目前 Google 並未有計劃為 Assistant 加入廣東話支援
依家係肥花屌返部2手pixel 3 都係3000左右,同pixel 3a 差唔多
有d心動
唉屌,選擇困難 3a的話係咪Google USA 買同B&H買都係100usd gift card
雖然硬件降左grade ,不過價錢反映左,而且親生仔+相機有返咁上下,有新買新
二手小心有暗病
Pixel 2二手仲有冇市場 依家啲人好似見到16:9就冇晒興趣
2XL熊貓色
部pixel 2 xl 個芒 差唔多甩出黎 前鏡又入哂塵
換3a 有無得諗 定整返部 2xl 好過
好想快啲有
有冇人更新左Google photo冇左編輯功能,想簡單調下光暗都冇,定收埋左?
clean data試下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞