好努力咁草左球幾去買樓..咩都買唔到。

385 回覆
1389 Like 89 Dislike
依家裝修真係好撚貴屋企裝修緊 要晒好多精力去諗
樓主假膠定弱智?
2年後開通的屯門機場接駁路
同將來的屯門南站
係令業主企硬的原因
佢都心知肚明
買完樓仲要預一筆裝修依家啲裝修公司都好參差
十年後,大灣區發展超越香港
樓價回落
就諗點解要用多三百萬買貴咁多黎買豆潤咁細又舊既n手樓
我都係。
Miami 黎緊要大維修了
個D 600萬買大西北500呎真係笑撚死人
叫人買個D就害撚死人
大西北同福田都差唔多幾個馬位 出九龍分分鐘仲快過你大西北
都唔知有咩原因為左有幾塊階磚而去揀大西北
明明大家都係到正常討論,唔知發咩神經笑鳩人讀書少

同埋佢話半新樓會價殘,所以叫人去買,會易啲上車
咁點解唔買半新樓格離個啲舊樓
唔通柏傲灣會平過海濱花園,天晉會平過將軍澳中心,grand yoho會平過 yoho
福田 羅湖區啲樓你估平?
按揭上會呢
600萬一定唔會得500呎 囉
福田 羅湖其實都講緊平均9萬蚊人仔一平方米
仲要中國一般都要3成首期
你自己計
你真係求其UP 9萬咋架WO
我屋企樓下先睇緊6萬蚊 比多D你7萬
我住水圍中間
你睇邊頭要9萬
https://m.anjuke.com/sz/taofang/quyufang/?jump=site&

我無興趣買中國樓
就算我當你6萬蚊幾蚊人仔一平米, 都講緊7千蚊一尺,點樣180萬900尺
屌 一睇水圍原來仲入過寶安機場
你叫啲人買個到返香港工
??水圍入過寶安機埸??
我行去福田口岸都唔洗5分鐘
你睇咩地圖咁勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞