沈陣營第二百一十七期 - 滾動熊市無厘頭,師父春袋挾無憂

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
識好多朋友係美國讀完書都要死死地氣返來,一定都畢業之後再take course
講堅 直布羅陀 我想住嘅地方
到英國佬經濟唔好要錢,賣居留權係發財之路,我估會降低標準,700萬港紙咁,歐盟大把國家賣戶照唔貴,脫咗歐,有冇人想去都成問題,仲咁貴,邊有生意? 英國淪為二流國家好耐

馬爾它廿萬歐元咋,去美國免簽證,自由出入歐盟,使乜咁貴去英國?
好!
另一個快 ge 方法就係溝條有葡國護照 ge 澳門妹,入籍葡國,世世代代都有葡國籍
日日食西餐, 東歐D女世上最索
屌香港人真係好撚慘
但英國點都對港燦有吸引力既, 始終祖國黎, 倫敦街頭成日聽到廣東話
拉脫維亞女人至死不嫁中國男人 原因驚人

https://kknews.cc/emotion/apoxej.html

又夾
所以咪食呢條水,以使錢移民當投資嚟講唔值咁多
有時真係要面對現實,英/法/德/芬蘭都已經俾歐洲人叫左做公廁移民國家。
其實可能呢期英國終於出聲屌鳩贏國, 就係鋪緊呢條路
其實如果我搞得掂錢既問題, 我都可能考慮英國, 始終留過學, 嗰邊朋友又多
仆街, 轉燈
師父真係神黎
關島50-60萬美金投資移民,冇語言要求,經營3年請當地2個人做嘢,夠五年直接申請美帝綠卡,冇記錯係咁

CP值好高,去美帝嘅好方法
抵屌, 咪去買間屋做民宿囉
其實可以,早三四年前我研究過,家陣有冇加價改條件最好查證

唯一肯定可以去美國做美國佬
我都想搞多本,錢唔係問題
唔使坐移民監嘅咪得,葡萄牙一年好似居留10日OK,可以買樓移民,50萬歐元以上
西班牙直頭係每半年o係機場行個圈就ok, 10日都唔駛, 都係50萬歐羅
今年初三去澳門,見到個澳門仔30歲帶住個仔,佢老婆鬼妹,估葡萄牙妹,仲幾靚,一家著拖鞋去餐廳食嘢,肯定本地嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞