沈陣營第二百一十七期 - 滾動熊市無厘頭,師父春袋挾無憂

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
幫你整一整好睇d
25%家用
20-30%長倉
20%短炒
定係長倉入面有20%短炒
\|/
美股我都買得好少錢,7千美元唔夠,唔知買乜,唔熟唔知價位高低,全部夾埋得95股,不過開咗戶口個半月,賬面好彩有賺,同師父同船嘅表現最差,蝕水

波音賠錢如果數目唔大,贏硬咁滯,特價咗
都係aapl最賺錢

美股有度好,可以一股一股買,得少少錢都可以買少少
不得不信,師父睇好,及早走佬
係,唔熟當練習,輸咗都冇咁傷,同埋唔理佢揸住正常公司,好似唔會輸咁

我嗰5隻反而金有諗過落注,intel叫做求其望過,冇睇消息都係亂買,其他梗加唔使講,算係睇代號同名買

HACK到現時都搞唔清楚嗰一堆公司業務,睇完信報諗吓咁多hacker,代號咁靚,買,有隻IPAY做移動網絡安全etf,嫌個名唔靚
AAPL要多謝連登仔,查實第一日開戶唔知價位好唔好,諗起話巴菲特已經過時,生果唔得就落10股試吓有幾燈
信報教路HACK 38入36止蝕,都冇跟佢,是但買咗15股同英國皇帝同船,順便燈佢
玩咗半個月,HACK 低過40樓下入得,跌咗落去都會升返上40樓上,係升得慢,我睇揸住做中線到長線,會有唔錯回報

純睇走勢,未穿過38.8
喺師父未開聲前我有幾十蚊美金,自從佢吹雞,就輸錢,佢早講我閃咗
佢老本行做金
好難唔提金

823就一生平安
搞到金條都甩色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞