[Capsule]有無Nespresso 用家(2)

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
質量都有保證,每粒最少重5g

暫時試左Zimbabwe, 幾啱口味
每粒應該值幾百億津幣
不過睇reddit d comment好似麻麻地
可惜濃度只有5
Sorry 唔係好識

而家平時只係買雀巢咖啡返公司當早餐飲

如果平平地買部平均一杯約幾錢?係咪細細杯同齋啡來?真係唔係好識
3-4蚊啦!扺飲
睇你加唔加奶,唔加就標準一shot 40ml espresso $4左右,好似starbucks grande咁大杯cuppacino就大概半盒奶打泡再加兩shot espresso,10零蚊左右,但味道足以ko starbucks...
用家留名
想問各位部mini me係唔係淨係用到Dolce Gusto嘅capsule
圓方
Nespresso EN550.BM Lattissima Touch Automatic Coffee Machine, Matt Black https://www.amazon.co.uk/dp/B013GGO0IC/ref=cm_sw_r_cp_api_i_B8UuDb8VF7X8C

550建議等149先買,經常做呢個價,但最近英鎊跌左咁多唔知會唔會再做.... 如果唔想等建議買560,只貴一舊水但新款出水會熱啲

多謝巴打!
呢兩條味道如何
有排飲
我未開,應該下星期先開嚟飲
我手頭重有好多存貨
Strong有咩推介?

利申 飲開ristretto 近排試左Indonesia 覺得唔錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞