[Capsule]有無Nespresso 用家(2)

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
weekend去買
到時可能無哂
想問Indonesia 同 India 有無人飲過覺得點

我純粹見佢個包裝盒靚

定係買返幾筒Costa Rica算
呢兩隻依加可以係門市試, 我自己覺得兩隻都好濃。
如果你有開Pass儲開印, 你要必買呢兩隻。
上面唔係話淨買 Costa Rica 都有印咩?
咁咪即係翻炒黎派印
哥斯達黎加無印啊
不過你無儲印嘅話,當然係all in哥斯達黎加
星期一去門市買時,staff係話買master origin套裝先有印,LE唔計。
係咁意睇過美國、日本官網都未賣哂,早出過香港都未,香港邊有咁快無哂。
咁我買曬兩款佢 想買2筒 Costa Rica 但驚飲唔曬
我每個返工日都飲一粒,留半年嘅數量算,飲飲下下個系列又到。
都成180粒
星期六日唔洗返,最多keep住120粒算。希望下個系列有驚喜又唔洗強逼清貨。
如果飲死一隻嘅話
我可以全年都飲尼加拉瓜
咁飲法味覺麻痺,第二年可以轉india。
因為太鍾意costa rica關係, 又買多咗兩條。
某店staff仲話預一個星期賣哂, 乜真係會嘅咩?
會架
以往大家都話限量版質素一向有保證
而且今次佢哋聲稱呢款貨量比較少
所以連試飲都冇提供
我就已經買夠數了,慢慢嘆先,再買真係儲啡唔飲。
今次costa rica堅正
頭先入咗兩條Costa Rica + 套裝儲印

同埋問咗今次 Costa Rica 全港貨量得2000條

上次Istanbul 同 Venezia 各有3000條

驚賣曬就無得儲印
二千條你都問到出嚟,勁。 但今個儲印套裝真係麻麻地,好唔鍾意濃味。
個staff講架咋

Indonesia 加奶我覺得okay
歡迎入坑
2000條咁小?
聽日都係再入多少少先
我係齋啡系,加奶飲唔到原味會覺得晒咗隻豆。
咁瘋狂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞