[Capsule]有無Nespresso 用家(2)

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
據說14號係last day
好難揀 我為左唔要Indonesia 揀左mild
新手想買機,有冇巴打可以講下mini同Citiz除咗volume,功能上有咩分別?
我見amazon 依家7百幾有部Citiz仲平過行貨mini,一般呢啲易唔易壞?
成set mild唔啱飲
intense唔想要roma同india
真係好唔掂,啲配搭好奇怪 好彩冇儲開印仔,因為覺得佢地啲set好似硬係唔啱我飲咁,我最後決定開心啲散買
但我唔記得左散買多條melbourne嗰款
最賤就係搭條indonesia,根本唔洗揀。
散買有冇印仔
佢年尾唔係玻璃杯嘅話,我飲哂啲capsule就唔幫襯,買成套手沖工具放office都無咁嬲。
nespresso staff聽到未!?
梗係無
我指我焗住揀mild set之後,其實可以單買多條melbourne
我宣布Nespresso儲印仔呢個promotion完全係倒緊自己米。 除非你年尾個禮物做得好好睇睇,唔單係令人唔跌眼鏡咁簡單
citiz金屬殻,實淨耐操啲,但嘈到仆街,mini好膠但最靜
呢個真,如果佢年尾個印又係送垃圾既話,我下年一定唔會再香港買capsule
放工去被屈左5筒
, 唔會㗎我自己就係用左手沖一年真係好麻煩自從玩咗呢部機之後我就冇掂過手沖啦
其實你哋成日話儲印仔係點做呢唔係好明
啱啱收到email我諗緊去唔去買好
你Lee set幾錢
唔係硬食印度就係硬食埃塞俄比亞

點揀啊
明明舊年果SET有晒2隻新味再加其他,食新味都冇咁嬲,硬要拆開做2 SET仲要食埋D死貨
上年定前年套凍啡又係咁
拆開2套
$230,其實都有少少後悔
仲未明就最好,唔好踩落個氹
飲極都唔完
隔一陣又出5條set
Same
我今年第一次玩pass
無下次
但買到啲正豆返嚟沖,沖到層次感出嚟會正啲。
office貪方便我都仲會揀neapresso。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞