[Capsule]有無Nespresso 用家(2)

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
最近買左部企鵝機
發現dolce gusto既capsules唔多岩口味
要用到nespresso capsules就要買個adapter
都要120hkd,想問下有無師兄用過

https://www.youtube.com/watch?v=zzT6Mi8bNa0
無論description定圖都冇話support nespresso, 睇rating都知係伏
呢隻係 for K-fee
我係之前買錯咗dolce gusto啲capsule
發現用唔到 你有冇興趣免費要咗佢
係latte 同lungo 我唔想浪費
巴打在日本!?見唔見有Istanbul (藍色)賣
英美一早出左新味,連大陸都有,香港一向都係全世界最遲,又幾乎最貴
見日本個網仲有得訂😆
咁如果想用自己咖啡粉應該係邊度買reusable pod?
如果大家可以呼籲埋小商店登記做飲食業既選民就更好啦

你我一人一呼籲就可以改變現況

麻煩大家多d 留意一下
現時推登記功能界別選民

議會同街頭同樣重要
!!唔好比班仆街分化我地

請share 比多d 人士,例如share 呢個msg 去十個post 唔該晒大家!!!

如果你合資格請去登記
功能界別選票比超區更有用

同埋share 埋比你相關既朋友同事

有一兩個界別需要大家自發組隊去游說
希望大家可盡一分力

(重開) [整合] 所有29個功能界別選民資格 (合共35席)
https://lih.kg/1243657

[再整合] 所有29個功能界別 (連超區) 選民資格 (合共35席)
https://lih.kg/1245544
淘寶
想問下第一份禮物派緊新嘅未?
今日入手一部新機 仲送500 蚊券
邊部
Lattissima Touch Black
HK$2,988.00
NESPRESSO

因為本身唔知點買先平 覺得有500 蚊回贈就入手了
有咩用
請問怎樣才可以有?
你啱啱開始飲?咁你要等下年年頭,買每期嘅限量版。
nespresso pass嚟。
啱啱琴晚買 今日送貨
佢講到好抵咁咪買囉
埋單都係三千幾
第一次就洗3千幾,大客。
洗三千幾真豪
我淨係捨得上英國amazon買,買lattissima touch退稅連運費都係1800港幣
反正nespresso機有國際保養
唔識呀 早講嘛
正常買機都要3千啦 無奶泡不如唔好飲
窮撚買mini 加 奶泡機 1500炸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞