咩叫公理 求片還公道

988 回覆
1563 Like 8 Dislike
成件事最唔合理既地方係樓豬居然去鵝頸橋個公廁

行多陣有timesquare 就算就黎瀨 正常女仔都會去商場 除非 ....

on撚9 去個公廁有近唔去去遠既都叫唔合理?
blame the victim做到你咁撚柒就縮返入你老母個閪到啦
但最重要係佢話你偷電話然後打鳩你,咁事實你身上根本無個電話,無偷而俾人打還手自慰都好撚正常姐,你仲要本身係返緊工只係去下廁所,咁都屈到真係香港已死,黑警真係懶到腦都咁撚用

所以話而家香港法治已經無撚用
拳頭先係一切
佢個電話係咩牌子?咩型號?電話卡有冇上台?

如果一個人由廁格走出黎,偷d野一定仲嚮身,死黑警連呢點都冇理會,夾硬造你
咁撚癲 做乜鳩
仆佢個街支那賤畜臭閪
假如事主係一個男性,一招踢春袋已經走左,成件事已經完左,唉!登佢慘
比我一定打撚柒佢 比人打到咁都唔還拖
Pish
pish
好悲哀 唉

女人係慘啲

保佑樓主
幫推
幫推
成件事最唔合理既地方係樓豬居然去鵝頸橋個公廁

行多陣有timesquare 就算就黎瀨 正常女仔都會去商場 除非 ....

on撚9 去個公廁有近唔去去遠既都叫唔合理?
blame the victim做到你咁撚柒就縮返入你老母個閪到啦

雖然佢語氣係差D
但比著我都唔敢去公廁 (好撚臭)
最起碼附近已經時代 希慎 時代

但呢個應該唔係重點
可能佢真係急到賴先去
係附近嘅巴絲打幫手留意下公廁附近會唔會有cctv 啦

舖頭門口,入面,大廈外牆都會裝

或者問下附近舖頭d人有無見到啦

舉證係控方責任,證據不足個官都會判無罪嘅

但就晒左你好多時間

d狗就係鍾意濫用司法程序黎搞鳩香港人,仲要係用納稅人嘅錢黎搞

都係果句,對佢地,搞又無損失嘅,做咩唔搞
推到有Facebook page share
幫推
錄口供時記得要保持緘默
如果能力許可就叫律師去
唔請大狀都可以
有律師喺度啲警察唔敢亂咁黎

千祈唔好錄口供時話你比人屈
咁樣對家就可能會鋤你有動機
總之乜7都唔講就得啦

另外 公眾地方打鬥唔包括自衛
自衛打得甩

利申 llb 以上非專業意見
如果差佬已經立左案入左司法程序,上面d意見你留返同自己律師講啦

因為同班狗講佢地會「處理」左你提出嘅疑點
講得好具體,多數係真,不過佢有冇簽到份口供?唔簽就得,佢冇證冇據,簽左就神仙難救

喊冇用,要冷靜分析形勢,唯一對你不利係佢面有爪痕,除此之外,佢冇辦法證明你偷左佢手機,佢係咪連自己個電話號碼都up唔出?

警局無落口供
係陪驗傷果個黑警叫事主係佢本簿簽
事主初事唔肯簽個黑警話咁要轉交cid
之後事要係簿上加左唔同意拘捕同無打人簽左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞