女仔千奇唔好亂話人非禮,你地既說話可以誤人一生!!

381 回覆
1719 Like 40 Dislike
被告人好多時都好被動,
1. 唔係個個人有錢請律師
(你可以話有值日律師既,不過值日律師既質素同咁多case要做,個performance自己想)
2.人地就做足功課先告你,你就得有限既時間,同有好多野警方可以拿到但一般人係拿唔到
3.宜家好多時只係單單有女方口供就足以入罪,變相被告人反而要搵證據證明自己清白
4.就算最後告唔入都好,個個月保釋同個壓力都足夠玩死你

有做過既故然係罪有應得,但冇做過既邊個係受害人我真係睇唔透

仲要告唔入都好,個女仔拍拍屎忽就走
關人忍事

利申:過來人
諗起外國有條肥婆以屈人非禮為樂
最尾俾法官判佢坐十年
(杜麗冰)
高等法院原訟法庭暫委法官
女人黎
女人屈人咩事都冇
btw 2012年4月24日
有件女權豬閪逐個負皮
邊條仆街逐個負評呀
嘢都唔夠膽講 好心縮返入老母個閪度啦
屌你老母 唔好逐個留言負評啦
你覺得你啱嘅咪出聲囉on9
依家擺明係話你班女權撚歪曲男女平等呀
負評嗰啲見到樓主講嗰個case心虛所以唔出聲呀?
mag仔不嬲仲衰過中東
下級法院處理嘅案件多
裁判法院有時真係當啲犯係刁民咁處理
佢哋個logic係點解個女嘅會無啦啦告你
好容易偏向幫受害人
要真係到高等法院班老爺先會好認真咁睇
呢d case可唔可以告返個8婆屈鳩人
果啲負皮我嘅人係咪想問邊個女權講過哩啲嘢呀?

仲好意思話「願意付上無辜男人被誣衊嘅代價」呀
男人受冤屈你哋女權撚付出過啲乜撚嘢呀屌你老母
全世界都應該加條非禮版妨礙司法公正去告返啲女人
反告條女誹謗啦,籌錢比上court錢我一定夾
有冇得向呢d臭雞民事索償
起碼都出庭外打7佢一鑊啦屌
雖然有啲唔關事 但係想問下告人非禮程序係點
早2個月係地鐵比個醉酒大陸伯非禮
報警搞一輪到依家都無聲氣
係咪會放翻大陸當無事發生?
杜麗冰係上訴時個法官
原審法官係邊條狗官來架, 亂鳩咁判既
整埋男性專用啦
屌你老母我咁撚樣衰以後仲洗出門?
就算條女唔係可靠證人都入硬我啦
u同啲公司可唔可以快啲研究喺屋企上堂返工嘅技術
港女真係好撚仆街
如果事主用都會票係咪會坐監?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞