女仔千奇唔好亂話人非禮,你地既說話可以誤人一生!!

381 回覆
1719 Like 40 Dislike
https://youtu.be/B1qu5Ny7tU4

連大媽都識利用女權優勢,屈人非禮,好在男方有CCTV,否則都幾難去證明自己冇非禮個大媽。
咁公道講,大街大行咁樣做應該會係
但係朝早搭地鐵,逼到一定會掂到人
掂唔到人先至奇怪
一係分男女車廂
但係女權撚話唔想
唸起3年A組
如果有人請到清洪依種大律師反告 實開到先例保平安 只係依家啲被告冇咁嘅能力 比著我 50萬一日都要打到班老屈女人前途盡毀
肯定反告唔入,做多罰錢
反告到實好多人出聲
清洪可以黑到變白 咩叫打唔到 係睇有冇錢玩
你係有錢人就唔會告你啦
同問,我都想知
女人嘅說話唔可信?
所以咪冇先例囉 同我講嘅有咩衝突
佢唔算誹謗,我想信個女仔係真誠地相信自己認到,但實際認錯。
誣告無成本?定可以反告?
美國有個case
條友係美式足球明日之星
NFL已經揾緊佢簽約
點知同條女ons之後就俾人告
定埋罪坐埋監
好彩最後條女自己自爆話一開始係講笑
條友坐足三年先出翻嚟
成個運動員生涯無撚咗

女權撚我屌你老母臭閪
麗瑤?
1976年清洪晉身本港地方法院暫委法官, 88年獲頒授御用大律師資格,執業數十年間由殖民地時代見証回歸後的司法模式變化。他坦言今昔是兩個極端,「 70年代的外籍法官,大都有個共通點,他們不會營私結黨,退休便辭官歸故里;今天司法人員心中只想牢牢抓住晉升機會,為了晉升便暗暗奉承上司,迎合他們的司法行為模式。」他表示,香港回歸祖國只 11年,此現象孰是孰非,還待時間証明。

屌你老母
你咁講佢哋更加會咁做 啲女人cls 㗎
呢樣就真係好難講
大家唔好搞錯重點,我覺得女事主唔係存心屈,我覺得係個誤會黎,佢只係個腦幫自己推算左個疑犯出黎,所以女仔要小心唔好比自己錯覺誤導。
smh
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞