TOMICA 討論區 02

1001 回覆
9 Like 0 Dislike

推下個post高抬貴手 識既唔好起底

讓架85黎得唔得

有個小小Happy Corner 正!
多啲交流下!
[imghttps://holland.pk/jpwnf0zg[/img]
[imghttps://holland.pk/r5o8f9ys[/img]
[imghttps://holland.pk/5etmucyx[/img]

讓架85黎得唔得

85?

讓架85黎得唔得

你話頭d個盒

讓架85黎得唔得

你話頭d個盒

頭d系列個架
見你有幾架levin

巴打們有冇靚車靚場景開心share

讓架85黎得唔得

你話頭d個盒

頭d系列個架
見你有幾架levin

ok個個tomica頭d系列85我我一架定係講緊扭蛋個部

讓架85黎得唔得

你話頭d個盒

頭d系列個架
見你有幾架levin

ok個個tomica頭d系列85我一架定係講緊扭蛋個部
我都分享一下
雞會泥啦風雲,聽日tomicashop 有售

即係可以點買?

讓架85黎得唔得

你話頭d個盒

頭d系列個架
見你有幾架levin

ok個個tomica頭d系列85我一架定係講緊扭蛋個部

係咩可能我睇錯左

好型

終於入埋呢部

呢架真係百J不厭

呢架真係百J不厭

賽車無玩Tomy仔 好多都太貴
同款車&同花,1:43就有
都貼下

即係可以點買?

即係市場會有大量新貨

正 等平價入市

即係可以點買?

即係市場會有大量新貨

正 等平價入市

之前買貴個啲dup心口了

即係可以點買?

即係市場會有大量新貨

正 等平價入市

早買早享受姐
不過推下玩具車真係唔應該炒到咁貴

都係嘅 不過無預到佢會出大貨
無得講貴唔貴。。。香港有炒風,就乜都可以高價
好彩2017Event車有新豬車咋
如果唔係我應該成世都未見過隻豬

即係可以點買?

即係市場會有大量新貨

正 等平價入市

早買早享受姐
不過推下玩具車真係唔應該炒到咁貴

都係嘅 不過無預到佢會出大貨
無得講貴唔貴。。。香港有炒風,就乜都可以高價
好彩2017Event車有新豬車咋
如果唔係我應該成世都未見過隻豬

反而預咗86有大貨,舊年tomica premium z tune Nismo skyline R34 同 頭文字d twin set 都係咁樣,除非真係會場限定版,否則可以搏一搏tomica shop 有得賣。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞