TOMICA 討論區 02

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
Lm

tomica巴打
Lm

tomica巴打

呢排好忙呢 爆左po都唔知
有咩型號出左好多顏色
好想買晒然後擺喺度好靚

Cube

R35

mini 同甲蟲
全家幅
全家幅

最貴嗰架要幾錢
過千玩唔起

最貴500幾
tomica no.23 係2017年既GTR款,同杜拜個隻唔同,個隻係舊款GTR黎
116&117 gtr有咩分別睇唔出

116, 7

如果你講既係下面頭一行個堆,就係tomica limited vintage neo 系列出既版本,tomica最高級系列,系列第一架係nismo版,姐係有定風翼,小量包圍既款,後期再出如圖右邊普通版GTR(好似係)
巴打,why not both , 買 ! , 杜拜版我唔捨得買 ,個價on9,又唔係特別靚
係咪有巴打知邊到仲有premium nismo z tune 限定
係咪有巴打知邊到仲有premium nismo z tune 限定

係咪得返日拍有
全家幅

最貴嗰架要幾錢
過千玩唔起

最貴500幾

好靚 不過我見佢啲尾翼有啲唔同
淨係想儲23號果隻型號
即係杜拜警車嗰隻?
嗰隻款出咗幾多到
真係好靚

嗰隻係94號嘅GTR(好似係)
http://page16.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/u134004449

究竟呢架會唔會出普通版 ,DLLM

係咪得返日拍有

暫時係,諗緊出唔出去睇下

係咪得返日拍有

舊年岩岩出日拍返都要2300-2700yen 1架,而家差唔多4000 yen

係咪得返日拍有

舊年岩岩出日拍返都要2300-2700yen 1架,而家差唔多4000 yen

係,個時香港$180~220 有貨,諗諗下又唔係好想再追
拍賣網已經有偷跑

http://page16.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/u134004449

會唔會整返套nismo boxset呢

會唔會整返套nismo boxset呢

唔出奇
貼下買左未有位放嘅
巴士正
巴士正

最正係全部唔過100 我嘅中指
巴士正

最正係全部唔過100 我嘅中指

30邊度買?我果架d轆黑鳩晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞