TOMICA 討論區 02

1001 回覆
9 Like 0 Dislike

都唔明張貼同蛋紙有乜咁吸引
又排隊又食炒價

簡單推下車咪幾開心

無追 ,呢架麻麻

我有儲開牛,不過覺得而家常品都炒到咁實在太誇張
另外都有好多人批評越製質素真係好差,已經黑轆左

有追林寶too 不過追低水林寶
但常品多張貼又貴幾多又要1 set買咁
我等行貨舒舒服服唔好
見到尋日童人要排我真係笑而不語
Btw童人永不錄用

點解童人永不錄用?

有一次訂左車,咁因爲平時返學返成日咁濟
佢貨到但我遲左六日到,去到星期六先攞車
之後我話唔好意思呀遲左因爲唔得閒
之後鬧我咁款話遲攞要記你名入黑名單喎
然後正價攞我訂左個架車
我SaySorry左之後心諗點解好似俾錢人地屌我
從此我就唔再去童人

佢地係串串下咁
有次去攞車
我一入去淨係見到有人擺緊貨
我自然就問佢野啦
佢勁串咁話入面攞呀
之後我行入去原來有條友喺堆貨後面
咁都算啦我咪問佢攞囉
之後佢地又串住咁講
「人地睇你唔到呀」
咁我咪話 係睇你唔到呀咁點呀
之後佢又口噏噏咁
近期有個新既帶眼鏡男仔叫做好少少
但係都係串
有次去買 snap on N-One
我講錯咗做 N-box
之後佢喺度問
「咩呀乜野 N-box 呀」「N-one 下話」
所以依家入去一分鐘內出返黎
廢事俾人串

林寶等行貨算。。。
遲買平啲唔使做傻仔

都唔明張貼同蛋紙有乜咁吸引
又排隊又食炒價

簡單推下車咪幾開心

無追 ,呢架麻麻

我等行貨舒舒服服唔好
Btw童人永不錄用

做左d咩令你blacklist?巴打分享下

睇到了 呢間野個個都係串

我等行貨舒舒服服唔好
Btw童人永不錄用

點解童人永不錄用?

然後正價攞我訂左個架車
從此我就唔再去童人

佢地係串串下咁
有次去攞車
我自然就問佢野啦
佢勁串咁話入面攞呀
咁都算啦我咪問佢攞囉
之後佢地又串住咁講
「人地睇你唔到呀」
之後佢又口噏噏咁
但係都係串
我講錯咗做 N-box
之後佢喺度問
廢事俾人串

我去都唔會去,成日話攞到好平又點撚樣
態度差都好趕客,大佬我真金白銀俾錢買你啲嘢
唔係話俾錢大哂,但尊重返都得嘛?
所以呢間嘢冇好感,但fb gp好多小圈子一樣幫佢打飛機
我情願食唔到佢所謂友情價
都去其他到買,起碼唔使受氣

筲箕灣一閣點睇,雖然冇得hold車
但係我覺得態度幾好
亦冇好似童人咁喺fb叫春

肥仔staff一般,老細同老闆娘ok
童人仲要耐唔耐追擊玩巨 ,又喑串fb group收得貴

所以就算
呢版車,童人攞到最平(好似係)
我都唔會幫襯佢地
真心呢間嘢又串,除左團購車裏面啲車又貴
圍威喂班友成日去佢到打飛機

我等行貨舒舒服服唔好
Btw童人永不錄用

點解童人永不錄用?

然後正價攞我訂左個架車
從此我就唔再去童人

佢地係串串下咁
有次去攞車
我自然就問佢野啦
佢勁串咁話入面攞呀
咁都算啦我咪問佢攞囉
之後佢地又串住咁講
「人地睇你唔到呀」
之後佢又口噏噏咁
但係都係串
我講錯咗做 N-box
之後佢喺度問
廢事俾人串

我去都唔會去,成日話攞到好平又點撚樣
態度差都好趕客,大佬我真金白銀俾錢買你啲嘢
唔係話俾錢大哂,但尊重返都得嘛?
所以呢間嘢冇好感,但fb gp好多小圈子一樣幫佢打飛機
我情願食唔到佢所謂友情價
都去其他到買,起碼唔使受氣

筲箕灣一閣點睇,雖然冇得hold車
但係我覺得態度幾好
亦冇好似童人咁喺fb叫春

好少過海啊,但fb都好多人去

所以就算
我都唔會幫襯佢地

玩巨同童人一擔擔啦
一兩年前起初覺得童人好好架,
但越做越差,不值一提,最平又如何

所以就算
我都唔會幫襯佢地

成日叫春

所以就算
我都唔會幫襯佢地

成日叫春

依家去現時點我一定唔會行童人
況且同一個商場有好多地方有得買Tomy
大家可以留意下啲格仔舖
會執到好嘢架

有冇人鐘意的士

有冇人鐘意的士

有tomica limited 出個幾架1:64,無你呢架咁大

有冇人鐘意的士

有tomica limited 出個幾架1:64,無你呢架咁大

1:43係比較貴
但真係好正

所以就算
我都唔會幫襯佢地

成日叫春

大家可以留意下啲格仔舖
會執到好嘢架

間間都係圍威喂㗎啦 疊水咪做vip咪有人奶袋底囉

新車都話搵童人 一扭,舊車真係靠自己。

所以就算
我都唔會幫襯佢地

成日叫春

大家可以留意下啲格仔舖
會執到好嘢架

銅人有貨就串撚柒柒,又聲大大屌鳩人做乜柒收收埋埋又食水深乜乜柒柒,到日本仔都熱炒嘅貨開團得把死人臭閪聲,關鍵時刻冇貨一句唔鳩好意思就關撚人閪事。買唔撚到日拍都唔鳩比佢賺

所以就算
我都唔會幫襯佢地

成日叫春

大家可以留意下啲格仔舖
會執到好嘢架

我廢我無本事做VIP

所以就算
我都唔會幫襯佢地

成日叫春

大家可以留意下啲格仔舖
會執到好嘢架

我廢我無本事做VIP

所以就算
我都唔會幫襯佢地

成日叫春

大家可以留意下啲格仔舖
會執到好嘢架

銅人有貨就串撚柒柒,又聲大大屌鳩人做乜柒收收埋埋又食水深乜乜柒柒,到日本仔都熱炒嘅貨開團得把死人臭閪聲,關鍵時刻冇貨一句唔鳩好意思就關撚人閪事。買唔撚到日拍都唔鳩比佢賺

佢周圍挑人機其實已經好煩 我認我有犯賤買佢既車 不過佢對客對行家既態度真係 鴻興 ken JC 玩巨 一扭全部都俾佢串過晒
巴打們一陣又俾fb班傻仔小圈子cap圖笑你地鍵盤戰士
有陣買車仔其實都唔怕買貴左
但都唔想去態度差果d鋪
同埋計埋車錢 其實都唔差得好多

所以就算
我都唔會幫襯佢地

成日叫春

大家可以留意下啲格仔舖
會執到好嘢架

我廢我無本事做VIP

點先有得做?俾錢?

所以就算
我都唔會幫襯佢地

成日叫春

大家可以留意下啲格仔舖
會執到好嘢架

佢周圍挑人機其實已經好煩 我認我有犯賤買佢既車 不過佢對客對行家既態度真係 鴻興 ken JC 玩巨 一扭全部都俾佢串過晒

一起步個陣童人係可以嘅
但越做就越大哥咁 串到閪咁
並唔係打其他舖手,但童人真係買唔過
今日路過買左

個盒邊度有得買?
想搵Toyota Mark X 搵左好耐都冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞