TOMICA 討論區 02

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
113林寶初回呢
旺角槍街轉入去果兩間車鋪究竟有咩人會去買
全部貴撚到仆街

我問佢幾錢
竟然答 三百
我屌你老母啦

係咪四眼佬個間?
佢個老母個閪臭嘅
我有一次問架無貼熊貓貨櫃車,佢答鳩我過百
我企撚左係到,笑左下走
佢友應該未飲咳水

到底佢一個月做唔做到10單生意

好多水魚唔識去其他地方會係果到買
條撚屌會係咁話其他地方無 之後哄人買
有次見到個mk仔買一架choro Q 唔知乜van仔 咁就5舊水
全部貴撚到仆街

我問佢幾錢
竟然答 三百
我屌你老母啦

係咪四眼佬個間?
佢個老母個閪臭嘅
我企撚左係到,笑左下走
佢友應該未飲咳水

有次見到個mk仔買一架choro Q 唔知乜van仔 咁就5舊水

啲Q車最貴我見過都係百幾,頂盡二百
哇。。。佢咁執一個客都好和味
全部貴撚到仆街

我問佢幾錢
竟然答 三百
我屌你老母啦

係咪四眼佬個間?
佢個老母個閪臭嘅
我企撚左係到,笑左下走
佢友應該未飲咳水

啲Q車最貴我見過都係百幾,頂盡二百
哇。。。佢咁執一個客都好和味

Choro Q 要貴上千都有.....有班fans消費力同玩tomica二次果d有得揮.....
不過廣華街博物館9成係用d市價舊零水貨仔水鳩個客
有冇巴打有玩truck collection? 想問佢係一盒10架咁買?見到幾靚仔有d心動
有冇巴打有玩truck collection? 想問佢係一盒10架咁買?見到幾靚仔有d心動

N scale

我有6彈

我有6彈

可以一彈買哂嘅,其實就係最扺
如果單架慢慢買反而會貴
但可能你有啲唔中意就可以唔要

N scale

梯巴 無知一問 咩係N scale?

我有6彈

如果單架慢慢買反而會貴

一彈係6架?

我有6彈

如果單架慢慢買反而會貴

一彈係6架?

一彈10架
btw N-scale 啫係好細比例嘅模型車
通常大約1:150到

淘寶endless
Tomica Limited Vintage LV-86e Porsche 911S
邊到有 價錢幾多?
Tomica Limited Vintage LV-86e Porsche 911S
邊到有 價錢幾多?

出咗喇咩?

淘寶endless

幾銀?
邊到有 價錢幾多?

出咗喇咩?

4月
邊到有 價錢幾多?

出咗喇咩?

4月

出可以係邊到買同價位係邊?新手不知
我想問仲有邊到可以買 AE86 白蓋

同埋咩價位

淘寶endless

幾銀?

80人仔
我覺得幾抵
但而家已經無晒
召喚16歲巴
想整civic出光
上左底灰 再上白色好似麻麻地上到唔夠實咁
應該點做

請問有冇食到水?
Veneno出左幾多隻色 想齊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞