TOMICA 討論區 02

1001 回覆
9 Like 0 Dislike

請問有冇食到水?

離地到好誇喎
我想問仲有邊到可以買 AE86 白蓋

同埋咩價位

百幾

之前葵芳LogOn撞彩有69蚊

請問有冇食到水?

離地到好誇喎

綠牛平常都要幾百,天價嘢
我想問仲有邊到可以買 AE86 白蓋

同埋咩價位

我都搵緊 見果個咩carousell個app有見過有人放 180一架 覺得有d貴冇買到

請問有冇食到水?

離地到好誇喎

綠牛~$550 呢間食水深到痴線

請問有冇食到水?

離地到好誇喎

RX-8都199,已經知呢間唔洗睇
召喚16歲巴
想整civic出光
上左底灰 再上白色好似麻麻地上到唔夠實咁
應該點做

邊架civic先 76同54 fd2白色唔駛上灰架喎

最緊要噴咗之後做遮蓋嘅時候唔會比啲遮蓋膠紙痴甩啲油就ok

係hotwheels
原本d色已經唔太靚 我甩晒佢再上底灰
上白色果陣發現唔太上到
⼀⼃[img]https://na.cx/i/E8s1e29.jpg[/img
有冇得單獨買唔買一盒四嫁個啲
⼀⼃[img][url]https://na.cx/i/E8s1e29.jpg[/img[/url]
有冇得單獨買唔買一盒四嫁個啲

中間個兩架200或以上到啦
頭尾個架留意下fb買賣gp,格仔舖,不過通常都會綁多架其他車

右邊個架,不過日本買
上面巴打 dream tomica 部 hiace 仲有邊買到?
好靚
上面巴打 dream tomica 部 hiace 仲有邊買到?
好靚

舊野黎,玩具一閣,jc個d可能仲有,可能
召喚16歲巴
想整civic出光
上左底灰 再上白色好似麻麻地上到唔夠實咁
應該點做

邊架civic先 76同54 fd2白色唔駛上灰架喎

最緊要噴咗之後做遮蓋嘅時候唔會比啲遮蓋膠紙痴甩啲油就ok

係hotwheels
原本d色已經唔太靚 我甩晒佢再上底灰
上白色果陣發現唔太上到

hw ef?你用邊隻底灰?我推介雙星果隻 另外可以試下用砂紙係噴之前磨下個車身 我覺得會實小小

係呀 我已經用左雙星底灰
再磨埋個身
我上左大約4層就好少少
Thx

請問有冇食到水?

離地到好誇喎

lee 部是咪狗都唔_ ?
見上面有巴打post truck collection,我又分享下先

N scale 啲車好靚,鐘意佢啲貨櫃車

有冇ching見過

有冇ching見過

頭三架fb gp成日有,好似係日拍揾到

有冇ching見過

頭三架fb gp成日有,好似係日拍揾到

有綠色嗰部,台仔嘢
想問下知唔知76果架黑色type r依家咩價位

有貼都要180 好似係

呢架76仲少有過118黃牛 啲人收得好埋

有貼都要180 好似係

呢架76仲少有過118黃牛 啲人收得好埋

有貼初回仲有成箱,長揸唔放
想問下各位巴打新牛兩色係咪行貨已返?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞