TOMICA 討論區 02

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
日拍用buyee 最方便?,
買咗兩部gtr35
不過有買貴冇買錯
不過唔知收貨點

我就收貨用ems ship過黎公司,dhl都得,其他既都唔建議,buyee方便,係貴

有無日拍教學
有無巴打可以毒下我

開左buyee ac先

再睇日拍有咩岩,岩咪點上面個buyee廣告

代拍個到盡量揀基本方案,早平個隻佢唔會同你check件,最大問題係buyee唔會同你聯絡賣家,所以呢d錢就比佢賺
日拍用buyee 最方便?,
買咗兩部gtr35
不過有買貴冇買錯
不過唔知收貨點

我就收貨用ems ship過黎公司,dhl都得,其他既都唔建議,buyee方便,係貴

有無日拍教學
有無巴打可以毒下我

開左buyee ac先

再睇日拍有咩岩,岩咪點上面個buyee廣告

代拍個到盡量揀基本方案,早平個隻佢唔會同你check件,最大問題係buyee唔會同你聯絡賣家,所以呢d錢就比佢賺

仲有d賣家buyee係唔做既,可能係無評分,太多負評,咁你就要出去搵其他代bid
比多個建議,除非香港真係搵唔到,而你又真係成日掛住,咁先睇日本y拍,因為實在太撚貴,貴在要比中介抽水
比多個建議,除非香港真係搵唔到,而你又真係成日掛住,咁先睇日本y拍,因為實在太撚貴,貴在要比中介抽水

或咁啱有朋友去開日本又順路 都可以搵朋友幫手簽收
又淘左hotwheels
一星期淘一次hotwheels咁滯

明白晒
多謝講解

有時香港搵唔到都會上淘寶搵下d 舊車
分分鐘平過香港d 炒車鋪

日拍最大問題係香港比唔到錢,除非你有日本銀行戶口,又或者你直接匯錢過日本,但匯錢個手續費又貴到hihi, 咁不如搵代拍

但有得日本戶口既人,都肯肯定唔使搵代購啦。
想問知唔知i8紅色邊度仲有得買
搵左好耐都搵唔到,得tb有要100人仔
Thanks

有冇淘寶店推介

有冇淘寶店推介

唔定,有時呢間有,有時另一間快,打keyword 比較好

有冇淘寶店推介

唔定,有時呢間有,有時另一間快,打keyword 比較好

[url]复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【巴迷喵喵的车模库】¥UgfLku2GmI¥http://c.b4yq.com/h.WQ4Ybo?cv=UgfLku2GmI&sm=c85f55[/url]

買最新既934.5
月尾出了

Thanks

好多地方有喎
行下現時點同皆旺應該有
Thanks

好多地方有喎
行下現時點同皆旺應該有

$60 有貼,要唔要?
提提大家下星期濕氣到,記得做好防潮
Thanks

好多地方有喎
行下現時點同皆旺應該有

$60 有貼,要唔要?

要啊,telegram id# mrbanana999
Thanks
提提大家下星期濕氣到,記得做好防潮

春天好撚煩,唔知又有多幾多架車中黑轆

點解要出新no.
本生唔係7號仔

點解要出新no.
本生唔係7號仔

好撚靚
5月第三個星期人在日本, 可以即場買BRZ

點解要出新no.
本生唔係7號仔

好撚靚

同之前係咪一樣? BTW 藍色
5月第三個星期人在日本, 可以即場買BRZ

幫手得唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞