TOMICA 討論區 02

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
而家係現時點

琴日行埋上三樓廚房都唔見有

有既,不過叫價唔高

我都買唔到呢部GTR

唔會買唔到既,唔岩價姐

行晒咁多間鋪未 ,之前我係日拍買,點知香港d group已經有單賣,仲要平過我日拍

灣仔見過200蚊唔捨得買

150蚊內一定有,你搵唔到,我可以放俾你

全新既先要

買咗返嚟未開過
搵唔到先搵我要啦
tg: okalaa

而家如果想搵呢部,大約咩價錢?
新手入坑,想儲頭D,想知出左幾多款 暫時有86 gtr fc
新手入坑,想儲頭D,想知出左幾多款 暫時有86 gtr fc

fd s13

而家如果想搵呢部,大約咩價錢?

有冇巴打知

差啲留完唔記得攞

有既,不過叫價唔高

我都買唔到呢部GTR

唔會買唔到既,唔岩價姐

行晒咁多間鋪未 ,之前我係日拍買,點知香港d group已經有單賣,仲要平過我日拍

灣仔見過200蚊唔捨得買

150蚊內一定有,你搵唔到,我可以放俾你

全新既先要

買咗返嚟未開過
搵唔到先搵我要啦
tg: okalaa

感激巴打先
我放假出去睇下先
上面個巴打架hummer答你唔到

點解?太耐變左天價?

點解?太耐變左天價?

無咩人放,價錢唔平,2百以上,fb group耐唔耐見過有

點解?太耐變左天價?

呢架我都曾經好想要,最後因為太貴,到出黎做野都算,唔入,因為買左TL版

圖來自互聯網

想搵呢架既白色
請問巴打們有冇係邊度見過有
係荃灣地皇得黑色

點解?太耐變左天價?

呢架我都曾經好想要,最後因為太貴,到出黎做野都算,唔入,因為買左TL版

圖來自互聯網

TL 版 好正呀都,有冇全黑 ?
自膠成日手殘
今日一入

點解?太耐變左天價?

圖來自互聯網

無啦,得呢隻閪色
自膠成日手殘
今日一入

呢架都想入

想搵呢架既白色
請問巴打們有冇係邊度見過有
係荃灣地皇得黑色

白色就一係硬食炒價
其實市面上連貨都冇乜 冇人放

點解?太耐變左天價?

圖來自互聯網

hummer h2黑色我見屯門有…
係現時點見到有抽獎GTR買,不過買唔起

呵,呢個價仲要無啡盒

呵,呢個價仲要無啡盒

之前頂盡咪 $700

呵,呢個價仲要無啡盒

之前頂盡咪 $700

有啡盒有証書都OK
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞