TOMICA 討論區 02

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
又有實物圖

https://youtu.be/Ln6mPFfSXJ8

好撚樣衰
又有實物圖

https://youtu.be/Ln6mPFfSXJ8

好撚樣衰

R8好似好頹
開始潮濕啦 點算
開始潮濕啦 點算

吸濕
開始潮濕啦 點算

吸濕

今日下晝收尻晒個堆hotwheels,再買多pack防潮珠比d車同tomica
開始潮濕啦 點算

吸濕

今日下晝收尻晒個堆hotwheels,再買多pack防潮珠比d車同tomica

呢d天真係收番埋有電渡件既車
紫色R35有冇ching知價

110現時點2樓間格仔鋪

唔見有喎

全間野好光猛 始終格仔鋪啲貨去得快,
佢價錢又平啲

東京車展嗰部?

應該係

this ?

係想要
見到現時点要一set買有兩嫁又唔中意

110現時點2樓間格仔鋪

唔見有喎

佢價錢又平啲

東京車展嗰部?

應該係

this ?

係想要

唔怕煩嘅成套買,再放晒唔要嗰幾部出去

邊到有呢架?

邊到有呢架?

現時點D格仔舖我見到有
但要百幾蚊

唔見有喎

佢價錢又平啲

東京車展嗰部?

應該係

this ?

係想要

有人會要咩

窮人玩唔起tomica,已經退咗坑轉玩matchbox,hotwheels,greenlight

我買mb,hw既錢仲多過tomica幾倍

宜加matchbox好惡儲,hotwheels都還好,有大陸行貨

hotwheels 梗係返強國掃 你見觀塘同皆旺有新case返就可以去強國行個圈
matchbox 都係喺好景入多

好難得咁新淨有盒

同鄉跟隊

佢價錢又平啲

東京車展嗰部?

應該係

this ?

係想要

有人會要咩

有既,不過叫價唔高

佢價錢又平啲

東京車展嗰部?

應該係

this ?

係想要

有人會要咩

有既,不過叫價唔高

我都買唔到呢部GTR

應該係

this ?

係想要

有人會要咩

有既,不過叫價唔高

我都買唔到呢部GTR

唔會買唔到既,唔岩價姐

this ?

係想要

有人會要咩

有既,不過叫價唔高

我都買唔到呢部GTR

唔會買唔到既,唔岩價姐

行晒咁多間鋪未 ,之前我係日拍買,點知香港d group已經有單賣,仲要平過我日拍

係想要

有人會要咩

有既,不過叫價唔高

我都買唔到呢部GTR

唔會買唔到既,唔岩價姐

行晒咁多間鋪未 ,之前我係日拍買,點知香港d group已經有單賣,仲要平過我日拍

咁套我等佢再出先買 就算之前400蚊套都無買

情況好似呢架林寶咁

窮人玩唔起tomica,已經退咗坑轉玩matchbox,hotwheels,greenlight

我買mb,hw既錢仲多過tomica幾倍

宜加matchbox好惡儲,hotwheels都還好,有大陸行貨

hotwheels 梗係返強國掃 你見觀塘同皆旺有新case返就可以去強國行個圈
matchbox 都係喺好景入多

好難得咁新淨有盒

同鄉跟隊

咁都推得返我架mr2上黎

this ?

係想要

有人會要咩

有既,不過叫價唔高

我都買唔到呢部GTR

唔會買唔到既,唔岩價姐

灣仔見過200蚊唔捨得買

有人會要咩

有既,不過叫價唔高

我都買唔到呢部GTR

唔會買唔到既,唔岩價姐

150蚊內一定有,你搵唔到,我可以放俾你
而家係現時點
大家會唔會留盒?
大家會唔會留盒?

留,點都留

有人會要咩

有既,不過叫價唔高

我都買唔到呢部GTR

唔會買唔到既,唔岩價姐

150蚊內一定有,你搵唔到,我可以放俾你

全新既先要
而家係現時點

琴日行埋上三樓廚房都唔見有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞