IT界討論區(60) underpaid如何不失霸氣

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
為呃cv可以去得好盡
講緊豬肉公價幾錢斤咩
大部分工種都冇公價嫁啦
你老母你腦裝屎嫁?唔撚識自己google呀廢物

咁簡單問題都要黎伸手,唔答就發爛渣好肉酸呀

咁耐以黎其他人問我都有答,係唔想答你呀 吹呀

話撚咗呢d伸手黨當人答係老馮 估撚到你先玩下 點知eq咁低 呢樣野loop咗好多次 次次一鳩樣
以後無公司飯食
黐撚線 呢位巴打真係好記仇同好勝

好耐之前隨口講句鳩up就嬲到依家

你自己都識講有數據睇 單憑自己觀察冇意思,你講親都係自己觀察然後話market係咁 唔係鳩up係咩?

btw 上連登勿認真 你唔講我都唔記得
咁你就收皮啦
唔想答你可以唔出聲
仲有其他好人答
你係唔係次次都比人屌
人地正經問你就玩野
我就係明知你玩野先屌你
定係你要咁先搵到存在感
唔評論佢 單單講你
1. 依你既邏輯 你都可以收聲唔理佢
2. 你條問題算唔上正經 同「想學畫畫學用邊隻畫筆好」一樣咁on9
3. 佢就係明知你伸手黨先屌你
4. 你個語氣有個我地老馮答你既感覺
問埋你呀媽點扑野啦傻西
惡過共產黨 滅埋我聲呀笨柒

伸手黨eq低 iq又低 唔鍾意睇你又覆柒下柒下
認真答你
PHP有D舊,Web可以試下ruby on rails,同埋而家興object oriented + functional
functional的話可以試下 F#
OO同functional點mix
答你真係人情 唔好當人老馮
不如你去搵下d工要乜野先啦,做乜鳩都未知係到問學乜,人地答你你就跟住學咁樣好好咩 自己條路都要人教,你講得轉工應該唔係fg啦 重成個學生咁要人點條路你行

學乜lang呢個問題真係好低b 肯認真答你應該要請佢食飯啦 當人老馮仆街死啦你
咁耐冇上黎
一上就見成班狗咬狗
今日俾人撚狗咁撚咗未呀?
下 ....用OO既時候用下functional, mix下mix下咁羅
我答左wo
Thanks
google緊你講既野
大家都係狗 不用分咁細
咬你呀
今日冇做過野wo
有無人請你食飯
求其學熟其中一隻主流language都得啦
冇經驗寫自己識咩language都冇用
又黎狗咬狗
都有一段時間冇發生過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞