沈陣營第二百一十三期 - 遙想師父當年,樓市初爆了,抬錢贖身

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
無用啦, 賺幾多都對沖輸鳩哂
師父就相反, 對沖就執到D, 但.....
真係好on9,炒油炒到有賺都變蝕錢
唔炒即刻有錢賺
冇你咁好眼
\|/
師傅早晨
樓2又升啦
\|/
呢個又乜撚嘢嚟
魚蝦蟹牛熊谷
跟師父駛乜入呢啲谷
師傅入去沈鳩曬班牛熊撚就有
師父大撚把動物, 又犀牛又鵝
好正
CLS
午間講完等於無講
【大師午間教路】等埋期結先部署
03月27日(三) 12:39

訊匯證券行政總裁沈振盈表示,等埋周四(28日)期指結算過後,就可以作出部署,現時大市只在28,500點至28,800點上落。
------
新股專輯:360魯大師擬5月上市
03月27日(三) 11:15

中國軟件公司360魯大師計劃4月上旬進行港交所上市聆訊,目標5月中上旬掛牌。

該公司2018年9月遞交上市申請,今年3月21日再遞交申請。三六零安全科技(601360.SH)為其控股股東之一,國信證券為獨家保薦人。

據初步招股文件,該公司主要開發個人電腦及手機設備實用軟件,目前擁有產品包括魯大師軟件、手機模擬大師及360省電王等。截至2018年12月底,以用戶基礎計,該公司為中國最大的個人電腦及手機硬件,以及系統評測解決方案供應商,其產品每月活躍用戶約為1.13億人次。

截至2018年12月底止全年,收入3.20億元人民幣,按年增加1.61倍;純利7,254.8萬元人民幣,按年上升36.17%。

上市集資所得,將用於提高研發能力、推廣和營銷魯大師軟件及第三方電子平台的相關軟件、優化認證二手及原廠智能手機電商平台,以及戰略投資及收購等。

------

屌拿聲, 呢隻病毒黎上市
又係上落市,區間仲係285-288,師傅好堅持炒上去mark結算,聽日下晝先有部署,今次無移動區間
自從入左樓寶號船隊,人精神,睇市時間少左,仲日日係咁賺添呀
唔知幾時有樓寶3號加入呢
我啱啱先知,旅行冇睇
自己個長倉真係除咗電撚之外,隻隻都息價齊賺,完全無須操作,唔錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞