[新龍之谷] 連登公會已成立之黑名單巴打是gay的 (2)

525 回覆
15 Like 0 Dislike
至今得2位手足wts我 我真係訓了

巴打我wts 左你

你地死啦激嬲方丈

唔好嬲
開左隻聖騎
留名

下 我見你電話無wts既
wtsap gp已開,想入既巴打聽日登入就pm方丈電話,人多d聯絡都方便d
有無巴打有烏鴉既配點俾我參考下
定係無人玩呢隻
wtsap gp已開,想入既巴打聽日登入就pm方丈電話,人多d聯絡都方便d

即係會長?

即係會長?

黑巴
我放低個電話係到啦 67375901

方仗既電話 入gp就wtsapp佢啦
我放低個電話係到啦 67375901

既電話 入gp就wtsapp佢啦
想問下滑鼠攻可唔可以改做keyboard攻擊?
唔想成日用滑鼠
唔想成日用滑鼠

唔可以 官方set死左個制
因為你點都要用滑鼠轉視角同準心𣈴準
唉舊帳號一個落咗通訊鎖,一個唔記得密碼...
如果新開帳號係咪開gameone 好d ?以前gf+ 福利好d,而家仲係唔係?
同埋新玩有無得創lv80 角色?
唔想成日用滑鼠

唔可以 官方set死左個制
因為你點都要用滑鼠轉視角同準心𣈴準

瑪英可以用keyboard轉埋視角
最近有經驗加倍活動

另外也有編年史活動

就算是新創的帳號

只要先創好一支1等角色開始,破好新手任務

就可以創一支編年史角色 一帳號活動內只限定一支

大概跑一小時編年史任務=直升80等

個人最近測試了一下

編年史任務1小時約可80等

然後80~90等 因為有經驗加倍 很快 隨便刷專家 80副本 假日500% 約一小時90等

另外89記得賣師傅位子*3 ,價值三千多金

然後刷刷90專家or普通, 搭配按讚+疲勞跟80等升等箱子有送疲勞水

最快一天內就93了,慢一點大約兩天

另外93等新手白手起家要如何賺錢

個人搭配活動 30分鐘領取4個軟片

可以換93托利斯曼袋子

基本的價值也有200金左右

開到高級基本上都一千金起

多一條好屬 最高開過可賣到上萬金

另外如果有練多支90角色 未滿93可以

掛網30分鐘拿軟片*4 換高級淨水*2 大約價值200金

如果有多支角色,輪流掛網30分也是一筆可觀的收入

(轉載自巴哈姆特)

好似聖誕活動黎
留名
想入公會

ID: 森熊
想入公會

ID: 森熊

已批
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞