[新龍之谷] 連登公會已成立之黑名單巴打是gay的 (2)

525 回覆
15 Like 0 Dislike
琴晚玩番 一鍵留名
依家咩都唔識 想入公會一齊玩

可以留個電話黎

電話定tg
岩岩已經申請左入公會id qwertfh
搭單想問下 我史編左隻馭魔
依家89lv點解仲未有得覺醒
壞ser補償送90L鱗片夠整一件主武
唔計果凍
係加成功率活動中強到+12要幾多錢?
同埋強80/90L裝係要咩材料?

90L由+0衝到+12 好貴 建議衝左80L+12再轉移變90L+10 再點返上12

80L+0到+12 應該2萬金內搞掂 +埋特級鑽石既錢應該都要差唔多3萬5 (衝手/鞋)
轉移就2萬幾金 不過仲要收60粒s淨水

衝90L要超鑽同S淨水 好運既話+10衝+12直上應該1萬5

80L強到+12有咁平咩?

差唔多 唔同部位好似唔同價錢
我之前升武器用左3萬幾-4萬 有加倍 50%off

當年我有個朋友衝副武+0>+12 好似1萬5定2萬 直上
唔計果凍

90L由+0衝到+12 好貴 建議衝左80L+12再轉移變90L+10 再點返上12

80L+0到+12 應該2萬金內搞掂 +埋特級鑽石既錢應該都要差唔多3萬5 (衝手/鞋)

衝90L要超鑽同S淨水 好運既話+10衝+12直上應該1萬5

80L強到+12有咁平咩?

差唔多 唔同部位好似唔同價錢
我之前升武器用左3萬幾-4萬 有加倍 50%off

當年我有個朋友衝副武+0>+12 好似1萬5定2萬 直上

即係手鞋應該可以用更少錢就上到
小冰固定團 目標大冰
裝備要求要80L 輸出職要90滿終
護士 滿終
聖騎 滿終
月光 滿終
烏鴉 滿終
物卡 滿終
聖徒
喚靈 滿終
星期四 二小
星期五 大冰
現在大冰還在練習中 會有機會過不到
時間方面 平日4和5夜晚10點出團

睇下有無巴打有性趣
小冰固定團 目標大冰
護士 滿終
聖騎 滿終
月光 滿終
烏鴉 滿終
物卡 滿終
聖徒
喚靈 滿終
星期四 二小
星期五 大冰

睇下有無巴打有性趣

個陣容咁豪華 6隻滿終
小冰固定團 目標大冰
護士 滿終
聖騎 滿終
月光 滿終
烏鴉 滿終
物卡 滿終
聖徒
喚靈 滿終
星期四 二小
星期五 大冰

睇下有無巴打有性趣

個陣容咁豪華 6隻滿終

一失誤都係會比王一野啪死
小冰固定團 目標大冰
護士 滿終
聖騎 滿終
月光 滿終
烏鴉 滿終
物卡 滿終
聖徒
喚靈 滿終
星期四 二小
星期五 大冰

睇下有無巴打有性趣

個陣容咁豪華 6隻滿終

🤦🏿‍♂️🤦🏿‍♂️🤦🏿‍♂️🤦🏿‍♂️
傷心事
唔計果凍

唔計果凍都要8萬
果凍大約預1000夠唔?
定係留返d錢整3件80L算

L裝真係唔係新手玩 睇黎可以搵定
幣商

係依家黎講80L算係基本裝備 93s進化應該貴過80L 啲人做80L係方便轉90L 因爲都平過90L 0~+12 唔少 玩多幾隻人 錢唔難賺

同埋依家啲物價係咁升 2個月前 生命淨水 20金粒都唔洗 高級生命都係100金左右粒

宜加生命淨水同高級生命淨水分別要60同240金
超鑽特鑽同石榴石之前幾錢到
唔計果凍

唔計果凍都要8萬

幣商

係依家黎講80L算係基本裝備 93s進化應該貴過80L 啲人做80L係方便轉90L 因爲都平過90L 0~+12 唔少 玩多幾隻人 錢唔難賺

同埋依家啲物價係咁升 2個月前 生命淨水 20金粒都唔洗 高級生命都係100金左右粒

石榴好似75
小冰固定團 目標大冰
護士 滿終
聖騎 滿終
月光 滿終
烏鴉 滿終
物卡 滿終
聖徒
喚靈 滿終
星期四 二小
星期五 大冰

睇下有無巴打有性趣

個陣容咁豪華 6隻滿終

Yes,雖然滿終,但都有人試過由r1趴到去完場
留名
小冰固定團 目標大冰
護士 滿終
聖騎 滿終
月光 滿終
烏鴉 滿終
物卡 滿終
聖徒
喚靈 滿終
星期四 二小
星期五 大冰

睇下有無巴打有性趣

個陣容咁豪華 6隻滿終

Yes,雖然滿終,但都有人試過由r1趴到去完場

🤦🏿‍♂️🤦🏿‍♂️🤦🏿‍♂️🤦🏿‍♂️🤦🏿‍♂️🤦🏿‍♂️🤦🏿‍♂️🤦🏿‍♂️🤦🏿‍♂️🤦🏿‍♂️🤦🏿‍♂️🤦🏿‍♂️🤦🏿‍♂️🤦🏿‍♂️🤦🏿‍♂️🤦🏿‍♂️
舊AC好耐冇玩 要打電話去開通番?
點解好似無人玩貓女 係城未見過

好難玩
被動多到唔想背

好難玩
被動多到唔想背

開左隻 升到lv40 都真係幾煩 要技接技
裝左日文語音 愛衣cv 好正
ID: 金裕貞
唔計果凍

唔計果凍都要8萬

幣商

石榴好似75

整一件90L計計埋都夠整一套93a
定係將d錢用係整返套93a +12效益高d

唔計果凍都要8萬

幣商

石榴好似75

整一件90L計計埋都夠整一套93a
定係將d錢用係整返套93a +12效益高d

a 同L 差太遠,而家L 仲要有終傷,屈晒
有個幾個80lv人仔 今晚玩下先
我愛菠蘿
OK
9黎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞