[新龍之谷] 連登公會已成立之黑名單巴打是gay的 (2)

525 回覆
15 Like 0 Dislike
估唔到第1個PO開黎問下有冇人玩,結果咁大回響仲要1001埋,多得一眾巴打既支持

由於黑名單巴打幫人含緊撚既關係,所以小弟暫代其開PO繼續集中討論

無論你係新手老手想試想回谷有咩問題約戰通通可以係呢個PO傾

我地自己創立左個公會叫「連登」,歡迎大家加入,大家一齊努力升上去,最緊要互相尊重同玩得開心

入公會前係PO到留低自己Game ID,感謝
新手教學:(鳴謝 WL蕉皮 巴打)

最快升lv:
1-10: 尻打任
10-15: 襲擊者埋伏地
15: 轉職
16-24: 研究所
24-32: 打太完美哥布林
33: 打一兩場死亡都市入口
36-45: 打太完美哥布林
45-50: 轉職
50-60: 隕石警戒區
60-70: 黄金平原
70-80: 打太完美哥布林
80-89: (最好組隊)徐風平原
點解89唔係90??
89lv記住賣師徒
用藍鳥講放師徒全包5000
之後約地方去右click條友去登錄師傅(好似係
要登3次
咁就有5000金 收完錢再打徐風升90
90-93: (最好組隊)赤色沙漠
93: 入每日隊打一輪5場每日
係封頂指南收武器
强化一次
再收
再强化一次
再收埋防具
恭喜你一隻93lv一套93A既人仔已經誕生
第2個po lm
比各位新手1個提示

去到89LV有樣野叫做賣師父,即係搵3個人做你師父,當你地升到90時候就會畢業,你同個3位師父都各自會有獎勵,所以有2個方法:

1: 收師父個陣佢地會比翻錢你(市價大約5000金全包3位)(全包即係同1個人用3隻角幫你收晒) /

2: 搵信得過既人,叫佢係你畢業之後比翻D獎勵你,師父會有20粒石榴石同10粒空間方塊,賣咗d貨計翻條數甚至會多過5000

呢條係新手上93前必賺之路,唔好忘記
留名
估唔到第1個PO開黎問下有冇人玩,結果咁大回響仲要1001埋,多得一眾巴打既支持

由於黑名單巴打幫人含緊撚既關係,所以小弟暫代其開PO繼續集中討論

我地自己創立左個公會叫「連登」,歡迎大家加入,大家一齊努力升上去,最緊要互相尊重同玩得開心

菠蘿萬歲
物槍link:
[url]https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?bsn=13211&snA=152524&bpage=1&top=0&ltype=&keyword=%E7%89%A9%E6%A7%8D[url/]
頭先link柒既sor
重覆: 裝小outdate技巧飾品照舊
btw留名
暫時記得係咁多,之後如果仲有咩補充會記低

如果可以繼續1001到,麻煩1001既巴打copy返上面既教學方便新手加入
仲做緊編年史任 留定名先
白痴槍
物槍link:
https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?bsn=13211&snA=152524&bpage=1&top=0&ltype=&keyword=%E7%89%A9%E6%A7%8D
頭先link柒既sor
重覆: 裝小outdate技巧飾品照舊
btw留名
岩岩新玩玩緊黑劍 聽講官方唔點理

但係真係太型
無體無水 點搞好?
想升埋 依家91

打巢
高坂穗乃果留個名

菠蘿萬歲

唔記得鳴謝埋休梓符巴打帶領我地征服大小巢穴
昨晚搵不到公會
現留id留個位
OoZZGoO
thx各位巴打不停俾意見我地

拒絕左既
有無月光j 片
50年代群p用月光大殺四方

最快升lv:
點解89唔係90??
89lv記住賣師徒
要登3次
係封頂指南收武器
强化一次
再收
再强化一次
再收埋防具

巴打你地做唔做主線任
定係照你講果d地方直接打

最快升lv:
點解89唔係90??
89lv記住賣師徒
要登3次
係封頂指南收武器
强化一次
再收
再强化一次
再收埋防具

巴打你地做唔做主線任
定係照你講果d地方直接打

唔洗做主線都得

拒絕左既

拒絕左既

呢個係小弟錯誤
因為接受同拒絕兩個制好近,手快快撳錯左
巴打而家申返,即受

拒絕左既

呢個係小弟錯誤
巴打而家申返,即受

拒絕左既

呢個係小弟錯誤
巴打而家申返,即受

柒左唔好推,俾俾面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞