[新龍之谷] 連登公會已成立之黑名單巴打是gay的 (2)

525 回覆
15 Like 0 Dislike
93護士岩岩申
聽日先玩... 今晚好多野做
公會滿咗要等黑單巴打開位/ 重新招募
想入公會嘅巴打留個id
我記低住先
2: 炒飯哥 mac book air down左好耐 冇位插lan線
2: 炒飯哥 mac book air down左好耐 冇位插lan線

有lan 線插嘅咩

有lan 線插嘅咩

乜有ntbk冇lan位插架咩

利申未用過mac

有lan 線插嘅咩

乜有ntbk冇lan位插架咩

利申未用過mac

Notebook正常都有
唯獨apple
帶翻頭盔先,我唔知新出既有冇,不過最多咪係MacBook pro ,點都冇可能air 會有port位

有lan 線插嘅咩

就係冇 係女友屋企 岩岩先知 down到天荒地老

有lan 線插嘅咩

天光應該玩得

有lan 線插嘅咩

天光應該玩得

公會總有幾個痴線佬幾夜都好都仲上線中通常就8~12點最多人
正呀 推多啲人入坑
我凌晨多數掛機(釣魚)
Westb萬歲

West 爸萬歲
月光升到70
80左 申左公會 徐風邊度打?
80左 申左公會 徐風邊度打?

警戒關卡>梅露卡之心
Westb萬歲

West 爸萬歲

唔好搞事
想問巴打你地玩咩SER/
今晚準備進坑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞