[新龍之谷] 連登公會已成立之黑名單巴打是gay的 (2)

525 回覆
15 Like 0 Dislike
等師徒等到2046
等師徒等到2046

你收
點解唔直頭入d香港公會 又多老手教人
入果d海棠呀布偶貓呀墨竹血譜呀thenight呀
雖然唔記得邊d係全hk人嘅公會

當一堆新手要打80關卡90巢時,是咪叫一堆進化冰龍4太初一齊打?我有過朋友係入面,佢都話其實一堆勁人圍威喂小圈子,咁叫d新手點立足呢?

當一堆新手要打80關卡90巢時,是咪叫一堆進化冰龍4太初一齊打?我有過朋友係入面,佢都話其實一堆勁人圍威喂小圈子,咁叫d新手點立足呢?

加封寒thx 巴打
賣師徒有冇人要
id: Phreaky
唔知個位巴打有冇入wts grp係到講多次先
頭先我帶升個位巴打唔好意思斷咗
因為死咗router
仲搞緊
蘭希亞 呢個職勁唔勁?
依加有無500%經果啲 想dl黎玩返 果陣70lv

其實玩多一陣就會熟 就會join到
咁依隻game都係93lv先算開始玩 我以前都係一個人升到上封頂先至入公會玩

Thenight
有冇巴打 一齊玩?89月光

ID: 回憶中的人
ID:甜菜寶寶
70天弓做回歸勇者,衝緊93
想請問下依家天弓係咩定位?
70天弓做回歸勇者,衝緊93
想請問下依家天弓係咩定位?

仍然輸出
用chrome開唔到game係咩問題
已經重裝過一次
新手教學:(鳴謝 WL蕉皮 巴打)

最快升lv:
1-10: 尻打任
10-15: 襲擊者埋伏地
15: 轉職
16-24: 研究所
24-32: 打太完美哥布林
33: 打一兩場死亡都市入口
36-45: 打太完美哥布林
45-50: 轉職
50-60: 隕石警戒區
60-70: 黄金平原
70-80: 打太完美哥布林
80-89: (最好組隊)徐風平原
點解89唔係90??
89lv記住賣師徒
用藍鳥講放師徒全包5000
之後約地方去右click條友去登錄師傅(好似係
要登3次
咁就有5000金 收完錢再打徐風升90
90-93: (最好組隊)赤色沙漠
93: 入每日隊打一輪5場每日
封頂指南收武器
强化一次
再收
再强化一次
再收埋防具
恭喜你一隻93lv一套93A既人仔已經誕生

唔明
ID:小高比
新手教學:(鳴謝 WL蕉皮 巴打)

最快升lv:
1-10: 尻打任
10-15: 襲擊者埋伏地
15: 轉職
16-24: 研究所
24-32: 打太完美哥布林
33: 打一兩場死亡都市入口
36-45: 打太完美哥布林
45-50: 轉職
50-60: 隕石警戒區
60-70: 黄金平原
70-80: 打太完美哥布林
80-89: (最好組隊)徐風平原
點解89唔係90??
89lv記住賣師徒
用藍鳥講放師徒全包5000
之後約地方去右click條友去登錄師傅(好似係
要登3次
咁就有5000金 收完錢再打徐風升90
90-93: (最好組隊)赤色沙漠
93: 入每日隊打一輪5場每日
封頂指南收武器
强化一次
再收
再强化一次
再收埋防具
恭喜你一隻93lv一套93A既人仔已經誕生

唔明

只有新人物會有個禮盒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞