[新龍之谷] 連登公會已成立之黑名單巴打是gay的 (2)

525 回覆
15 Like 0 Dislike
2張券換一把武

好耐無玩 唔知道
btw 你係咪一安

你估下

一見到龍谷就記起你 我係咪痴左線

巴打們都答得好詳細 連登有愛
Btw 襯返工再諗下玩咩職好 由橘子開服到依家重玩左5/6次 突然又比依個post吸左去玩

係要諗清楚 因為終傷紋同套裝冇得轉

我之前咁多次都係玩馭魔 但都成日死(可能我廢
睇返前面個排名 諗緊玩唔玩月光好 但我驚近戰仲難玩仲易死 同埋唔係咁想玩蘿莉同牧師

月光中距離啦 唔係完全近戰

咁月光同馭魔都係中距離 邊隻無咁易死 佢地輸出應該差唔多

依家應該係月光輸出贏。我唔熟馭魔,答你唔到邊隻冇咁易死

好的 我再諗諗
Btw 巴哈係咪del哂舊post 揾唔返以前d post

其實睇你邊隻熟啲姐 我玩馭魔跟公會打大海都0死/臨完場先死 160萬血左右

之前一直都玩馭魔 今次試下玩月光 反正無玩咁耐都係唔上手 重新開始
另外我想問 回歸者係咪要舊角色先有 新角色唔會有 同埋係咪一上就選左邊隻角色拎回歸者?
2張券換一把武

好耐無玩 唔知道
btw 你係咪一安

你估下

一見到龍谷就記起你 我係咪痴左線

維護到幾撚時呀屌
《新龍之谷》伺服器關機狀況說明公告2017.02.15

所有喜愛龍之谷的玩家您好~^o^~

針對2/14(二)伺服器關機後發生的異常狀況跟大家先說明,由於在2/14(二)在進行更新作業時,發現部分文件出現異常狀況,於是在當天我們技術相關人員與龍之谷研發團隊嘗試進行修復作業,直到2/15(三)04:00仍無法修復完畢,但由於關機時間過長,看到所有的玩家仍持續再等待官方開機,我們於是慎重跟龍之谷研發團隊進行討論後,決定改版更新先延後,先以玩家能盡快進入遊戲為優先考量,於是於2/15(三)早上04:00對外開機,同時在開機後我們技術團隊持續與龍之谷研發團隊來進行文件修復。

直到2/15(三)早上仍無法針對異常文件進行修復,於是我們與龍之谷研發團隊討論後決定於2/15(三)13:00先臨時進行關機來進行處理,經過雙方的搶修發現除了文件損毀壞,資料庫也發生異常損毀狀況,於是雙方經過沉重的討論後決定在夜間進行最後一次的搶修。

目前我們必須很慎重的跟所有喜愛龍之谷的玩家說明,不到最後一刻,我們都不願意放棄,所以請大家再多給我們一些時間,讓我們嘗試用盡所有的方式來排除。

在這裡新龍之谷營運團隊再跟大家說聲抱歉,我們知道目前伺服器關機對玩家造成很大的影響。無論結果如何,我們做出保證會有相關優惠的最大補償方案。

所以目前伺服器仍會持續關機到明天,無論最後搶救的狀況如何,我們營運團隊與龍之谷研發團隊都會盡最大的力量來處理後續相關事宜,有任何最新的狀況我們也會隨時在官網與粉絲團公告。

感謝所有的支持新龍之谷的玩家們=∩_∩=
新龍之谷ON-LINE 營運團隊~

今晚唔洗等喇
不到最後一刻,都不願放棄< 想終止營運喎
買左點 但無得玩
btw 我未開角色 未拎唔到佢d補償
岩岩發現 我買錯點數 買左mycard

角色都未開 即刻轉戰gf+ ac啦

我gameone ac之前幾隻玩到80 對我新角色有無咩幫助 如果無就開新算
如果唔係要入10000點落去LOL到 用幾年都用唔哂

我gameone ac之前幾隻玩到80 對我新角色有無咩幫助 如果無就開新算

講真冇咩幫助 依家d新角色仲多頁包同倉庫送 以前邊有咁好

咁我開過個新算 想問gf+ 同gf 有咩分別 應該用gf+?

咁我開過個新算 想問gf+ 同gf 有咩分別 應該用gf+?

gf+另外有d活動gameone冇份 gameone早就唔理龍谷 係自動跟gf+更新 我係gameome嘅但有d咩問題都係搵gf+除左入點出問題
《新龍之谷》伺服器關機狀況說明公告2017.02.15

所有喜愛龍之谷的玩家您好~^o^~

針對2/14(二)伺服器關機後發生的異常狀況跟大家先說明,由於在2/14(二)在進行更新作業時,發現部分文件出現異常狀況,於是在當天我們技術相關人員與龍之谷研發團隊嘗試進行修復作業,直到2/15(三)04:00仍無法修復完畢,但由於關機時間過長,看到所有的玩家仍持續再等待官方開機,我們於是慎重跟龍之谷研發團隊進行討論後,決定改版更新先延後,先以玩家能盡快進入遊戲為優先考量,於是於2/15(三)早上04:00對外開機,同時在開機後我們技術團隊持續與龍之谷研發團隊來進行文件修復。

直到2/15(三)早上仍無法針對異常文件進行修復,於是我們與龍之谷研發團隊討論後決定於2/15(三)13:00先臨時進行關機來進行處理,經過雙方的搶修發現除了文件損毀壞,資料庫也發生異常損毀狀況,於是雙方經過沉重的討論後決定在夜間進行最後一次的搶修。

目前我們必須很慎重的跟所有喜愛龍之谷的玩家說明,不到最後一刻,我們都不願意放棄,所以請大家再多給我們一些時間,讓我們嘗試用盡所有的方式來排除。

在這裡新龍之谷營運團隊再跟大家說聲抱歉,我們知道目前伺服器關機對玩家造成很大的影響。無論結果如何,我們做出保證會有相關優惠的最大補償方案。

所以目前伺服器仍會持續關機到明天,無論最後搶救的狀況如何,我們營運團隊與龍之谷研發團隊都會盡最大的力量來處理後續相關事宜,有任何最新的狀況我們也會隨時在官網與粉絲團公告。

感謝所有的支持新龍之谷的玩家們=∩_∩=
新龍之谷ON-LINE 營運團隊~

今晚唔洗等喇

寫到遺書咁

gf+另外有d活動gameone冇份 gameone早就唔理龍谷 係自動跟gf+更新 我係gameome嘅但有d咩問題都係搵gf+除左入點出問題

Thanks
等睇當年 eu服 事件重演

係嘅話可以退谷脫坑

係嘅話可以退谷脫坑

當年咩事?

係嘅話可以退谷脫坑

當年咩事?

好似係死ser搞到d資料冇晒
後尾執埋換新代理

係嘅話可以退谷脫坑

當年咩事?

後尾執埋換新代理

係嘅話可以退谷脫坑

當年咩事?

後尾執埋換新代理

http://mmoculture.com/2016/02/dragon-nest-europe-server-loses-over-2-years-worth-of-player-data/
update死 ser無曬 player啲資料
backup都無

係嘅話可以退谷脫坑

當年咩事?

後尾執埋換新代理

http://mmoculture.com/2016/02/dragon-nest-europe-server-loses-over-2-years-worth-of-player-data/
update死 ser無曬 player啲資料
backup都無

真正糞運營
http://dn.gameflier.com/news/news.html?ptype=news&ID=2070
"針對2/14(二)在進行更新作業時發生的部份文件與資料庫異常損壞的情況發生後,經過技術團隊與研發團隊搶修後,營運團隊最終只能做出沉重的決定,將資料庫狀況回溯至2月14日(二)早上6:30的資料。......

目前回補的方案會有以下:

1)針對全體玩家進行的優惠回補。

2)針對2月14日(二)早上6:30之後回溯的玩家的回補。"
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞