[新龍之谷] 連登公會已成立之黑名單巴打是gay的 (2)

525 回覆
15 Like 0 Dislike
Game ID: 貓怒吼
有經驗值加乘活動+500%
掉寶率200%

除左課金之外有咩方法可以有寵物?依家掉寶200%執死我
岩岩down翻,天弓80s 全套+10而加打龍仲有冇人組?
應該玩gf 定 gameone 代理
定兩個一樣
ID:相清
應該玩gf 定 gameone 代理
定兩個一樣

兩個一樣 新ac既玩gf好啲
推PO
買mycard好似抵過go卡
壞ser補償送90L鱗片夠整一件主武
唔計果凍
係加成功率活動中強到+12要幾多錢?
同埋強80/90L裝係要咩材料?
唔計果凍

90L由+0衝到+12 好貴 建議衝左80L+12再轉移變90L+10 再點返上12

80L+0到+12 應該2萬金內搞掂 +埋特級鑽石既錢應該都要差唔多3萬5 (衝手/鞋)
轉移就2萬幾金 不過仲要收60粒s淨水

衝90L要超鑽同S淨水 好運既話+10衝+12直上應該1萬5
琴晚玩番 一鍵留名
依家咩都唔識 想入公會一齊玩
借問聲係玩台服定係港服?
借問聲係玩台服定係港服?

都係同一個服
唔計果凍

90L由+0衝到+12 好貴 建議衝左80L+12再轉移變90L+10 再點返上12

80L+0到+12 應該2萬金內搞掂 +埋特級鑽石既錢應該都要差唔多3萬5 (衝手/鞋)

衝90L要超鑽同S淨水 好運既話+10衝+12直上應該1萬5

唔計果凍都要8萬
果凍大約預1000夠唔?
定係留返d錢整3件80L算

L裝真係唔係新手玩 睇黎可以搵定幣商
唔計果凍

80L強到+12有咁平咩?

差唔多 唔同部位好似唔同價錢
我之前升武器用左3萬幾-4萬 有加倍 50%off
唔計果凍

唔計果凍都要8萬

係依家黎講80L算係基本裝備 93s進化應該貴過80L 啲人做80L係方便轉90L 因爲都平過90L 0~+12 唔少 玩多幾隻人 錢唔難賺
唔計果凍

唔計果凍都要8萬

係依家黎講80L算係基本裝備 93s進化應該貴過80L 啲人做80L係方便轉90L 因爲都平過90L 0~+12 唔少 玩多幾隻人 錢唔難賺

同埋依家啲物價係咁升 2個月前 生命淨水 20金粒都唔洗 高級生命都係100金左右粒
發現舊角有杰倫特戰甲&克拉汗冰護盾紋章 呢2件值唔值錢 杰倫特果個未合做紋章
另外重發現身上裝左獅蠍重力球 交易所見到賣成萬5金 點解會咁值錢
發現舊角有杰倫特戰甲&克拉汗冰護盾紋章 呢2件值唔值錢 杰倫特果個未合做紋章
另外重發現身上裝左獅蠍重力球 交易所見到賣成萬5金 點解會咁值錢

絕版了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞