[新龍之谷] 連登公會已成立之黑名單巴打是gay的 (2)

525 回覆
15 Like 0 Dislike
黑單巴留完言,我wts pm佢又潛咗水

成日潛水,用RC會唔會最簡單?

因為打算wtsapgp手機睇方便d,有咩人有需要叫邊個on都可以係gp到講

我地而家未開始打龍,rc都唔係話好洗點開mic講野住

RC 我都得 睇大家決定

因為打算wtsapgp手機睇方便d,有咩人有需要叫邊個on都可以係gp到講

驚開wtsapp群會煩到大家 時不時都有信息收到

驚開wtsapp群會煩到大家 時不時都有信息收到

如果開咗我都實會mute咗先,之後自己再入去睇
不如休符巴負責開

佢個咩電話黎
開左rc先?

有RC就可以解決公會人數限制問題,未有位都可以入RC搵人打住等

Tg唔係最方便咩

佢個咩電話黎
開左rc先?

有RC就可以解決公會人數限制問題,未有位都可以入RC搵人打住等

Tg唔係最方便咩

無知問一問 Tg咩黎😂😂 大鄉里出城

Tg唔係最方便咩

Telegram

佢個咩電話黎
開左rc先?

Tg唔係最方便咩

咁都唔識

岩岩下載完,有冇人教我用
係到留電話比你?
係到留電話比你?

Setting到有username
可以唔洗電話no.
不如休符巴負責開

佢個咩電話黎
開左rc先?

Tg唔係最方便咩

Tg會唔會比人知電話號碼?如果會RC私隱度較高

岩岩研究咗陣,好似可以整個用戶名,d人就根據個名搵你而唔會知電話
有無人carry 惡夢深淵
不如休符巴負責開

佢個咩電話黎
開左rc先?

Tg唔係最方便咩

岩岩研究咗陣,好似可以整個用戶名,d人就根據個名搵你而唔會知電話

rc傾住玩爽皮d?

rc傾住玩爽皮d?

Rc齋打字
怕羞

rc傾住玩爽皮d?

Rc齋打字
怕羞

有d人唔好意思講野tg可以係手機即時隨時睇到,方便d

rc傾住玩爽皮d?

RC啦 玩就入RC傾 咁樣方便大家
有冇人有方法搵返二次密碼

rc傾住玩爽皮d?

入rc聽你地講都得

rc傾住玩爽皮d?

入rc聽你地講都得

RC 可以打字 打字都會有人會回你 放心
冇時間玩返
不過多口問問 光怒(光輝使者)係咪已經冇人玩
好似改左分身打坐 之後我就冇玩

rc傾住玩爽皮d?

入rc聽你地講都得

RC 可以打字 打字都會有人會回你 放心

入rc打字點解唔索性係公會頻打
有無人carry 惡夢深淵

有 搵蝦堡幫你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞