[韓綜] 大逃出 密室逃脫 (第二季) 討論區

317 回覆
26 Like 7 Dislike
下一集好似仲癲
下集有啲恐懼鬥室feel

今集都好勁,係咁爆炸
同埋覺得個鬼上身既老臨真係好攰
係咁暴走
覺得收尾差咁啲野
如果解咗鐵通鎖之後天海明再講句野會好少少
現在好似佢困咗班人係電梯之後就消失咗咁
而且病院啲職員到底去哂邊
唔見人都比條屍黎睇下
今次佢地出嚟仲有陽光,上次鬼屋佢地玩到三份一已經天黑,個刺激感一定差好遠,成集出面仲日光日白
想像如果佢地入電梯嗰時天黑,個氣氛一定好好多
呢兩集整體都可以,但同上一季鬼屋有距離,上次落地窖個高潮太經典
同埋電梯小電視張相本來好撚驚
點知發現王喜悅個臨時演員好似羅pd
成件事就變左爆笑
我都係 見到彈幕喧講 忍唔住笑左
不過最後天海明都係冇消滅到
可能仲有下集?

Btw點解啲病人話唔好信院長?院長係好定壞?
冇消滅到
只係趕走咗 可能留伏筆整下一集掛

院長可能係啲院友唔知院長係驅魔師
覺得佢帶人去特殊治療室好奇怪
所以寫叫人唔好信掛
院長係好人黎
今次PO同鐘旼做多好多野
少女選手好好笑, 剪片係咁剪返佢D經典出黎
上集係咪比人投訴所以今集完個陣講抱歉
會唔會第3季又打多次天海明如果有第3季的
終於睇哂監獄個兩集 岩岩入獄個part笑死 鐘民真係垃圾到爆 背幾句都唔識 玩遊戲好心認真d 放多少少投入感 觀眾都睇得順眼d
羅奴
第六集, 罪犯逃脫監獄故意讓他們失敗, 始終對社會係唔好既示範......
好多地方都巧合得特別假, 我知道有劇本, 只係唔想太假..... 尤其兩個護衛那段情節
監獄逃脫嗰個故事係一定會整到佢地失敗ga~
如果成功咗實俾韓國人鬧死...
只係估唔到佢地捱唔到劉民尚&文世允出場啫..
播返佢兩個一早到場做準備就爆笑又覺得佢地好慘
其實射燈果度我覺得太睇得起佢地身手
始終年紀都唔細啦
係果度衰其實不意外
好想睇背後既故事
想知po同鍾玫被人困住個集 個棟野有咩機關
我都想知,原版劇情係諗住點
我諗係高估左隻動物, 點知隻野幫唔到手
唔只d動物幫唔到手
不過佢呢關其實個風險都幾高下,始終動物咁不可控制
幫唔到手就格硬搵肥仔丟條鎖鑰入去 同埋兩條友都on 框框 肥佬好似拎過條鑰 都唔記住個位
岩岩睇完第七集 仆佢個街 虎東又係度認叻 個場面好尷尬
第一季去到第二季金東炫都仲係咁乞人憎
咁多人俾負皮, 原來咁多虎東粉
冇咩感覺, 最好係作家跟住都神童
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞