[韓綜] 大逃出 密室逃脫 (第二季) 討論區

317 回覆
26 Like 7 Dislike
好想知原本個劇本係咁
係咪想打後幾集都有關連,捉左個2個根本做唔到野
終於有得睇
tvN真係好正
真心想知制作組搞乜撚,一集比一集失色
今集直程70分鐘成集都係完全唔關逃出事
完全唔知想點
明明第1季集集都好正,一出即追
依家搞到無哂呢個動力
之前都算俾佢地集中搵料逃出,
再睇佢地過程中啲ON9嘢而好好笑,
故事無連續性所以所有嘢都要兩集講晒所以夠緊湊!
依家夾硬加好多唔關事嘅「搞笑情節」入去....
而且好似想做到連續劇咁啲內容攤開先慢慢解釋..
變到好慢好散好悶!!

btw 今集影犯人相嗰度最好笑!!!
但其實...睇落....同逃出又係無乜關係都播咁長........
好劇本化 同第一季邪教嗰集一樣
aggar
唔想睇太多npc 既場景
一加npc 就容易變劇本
但好好笑今集
金鐘民真係冇咩用 上集加埋PO PO都睇落認真過佢
今次逃獄 背少少野都背唔到 都唔明點解要用腦既節目都會預佢 上次同劉大神朴敏英嗰套又有佢份
成日淨係識鳩笑 都唔知笑乜
仲要好驚青 成日推其他人出去做算 自己企埋一二邊
唯一有用真係唔知點解上季次次係啲好重要既時刻佢就搵到線索
尋晚睇韓網劣評如潮,今集連開都唔想開嚟睇,大概估到又係做戲做全集
再咁落去唔洗指意有第三季,第二季未完觀眾都走晒
第一季build up個brand就快清晒袋
啱啱睇完 只可以講好失望
NPC瘋狂推動劇情 同做戲無分別
好劇本化
希望剩低嗰幾隻唔好係咁
尋晚睇韓網劣評如潮,今集連開都唔想開嚟睇,大概估到又係做戲做全集
再咁落去唔洗指意有第三季,第二季未完觀眾都走晒
第一季build up個brand就快清晒袋
啱啱睇完 只可以講好失望
NPC瘋狂推動劇情 同做戲無分別
好劇本化
希望剩低嗰幾集唔好係咁
下集應該
都唔知係度拍劇還是做綜藝
最新個兩集真係一pat屎咁
普普通通逃脫咪算
佢扮驚既上季佢好多時都扮好驚但係笑笑口
佢拍呢套野就好似佢係我家熊孩子咁HEA下又呃到份糧
少女選手都好過佢
依套野至少有兩三個成員既人設係重覆
真係當d 觀眾on9, 紅眼個集d 警察入黎兩次咁都睇唔到,真係痴架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞