[韓綜] 大逃出 密室逃脫 (第二季) 討論區

317 回覆
26 Like 7 Dislike
原來大家都有同感
成集逃出監獄都唔知係到做緊咩
韓國收視係咁跌 明明第一集係爆升 好明顯大家都好期待
但走呢啲劇情路線真係唔討喜
今集監獄誇到完全冇解碼 全部係人地送埋佢個口到
連佢地都以為自己要去搵線索 但結果係搵唔到 全部由路人把口講出黎 仲衰過睇戲......

真係好失望 上一輯真係做得好好
希望做番好個brand!
喺微博見到....啲韓國人真係好苛刻好進擊...

“po.金鐘旼下車請願”vs“製作組的失誤” 大逃脫觀眾緊繃的對立
昨日(8日)放送的大逃出中,因po 金鐘旼二人在牢房逃出中不足的活躍,不少觀眾紛紛要求其下車,而有些觀眾則認為,雖然最終沒能逃出,但二人依然有不少活躍,在節目的趣味性考慮不應該讓二人下車,製作組應該更加考慮每個人的長處。
呢個PD既society game都好正
好鐘意佢d節目
NPC自己爆哂出嚟呢下最o咀
第二季真係
用咁多Npc 又浪費錢又唔好睇
其實用NPC我覺得冇乜問題
問題只係佢冇/太少分支
姐係啲NPC淨係可以推進劇情
好似偷疫苗睇鍾玟PO果個肥仔大佬同監獄張長髮
可能佢地有諗既三龍會認咗手機去單人倉會點
多咗選擇但係冇分支就變咗跟一個劇走咁
啲NPC見佢哋FAIL都要當睇唔到,唔係太快完冇節目分量
最後探燈好明顯係因為個閘刪得太FAIL先嚮鍾..明明虎東都FAIL FAIL地
我都覺有npc唔緊要
但冇晒搵線索去解密先攞命
岩啊 我心諗虎東咁樣都影唔到?
好心節目組諗清楚呢個逃出方法可唔可行
得個24秒做咁多野 有冇可能 佢地又唔係好後生好靈活
學生妹都係後期先出黎
上季賭場個D解下迷搵下野都好好睇,或者巫師個期有小小NPC都夠
呢集頭二十分鐘已經好睇過上四集加埋
下集個預告痴撚線
呢集好正
個預告勁緊張!!
好想快啲睇下一集
一集都未睇, 做哂一次過煲
睇得出ufc真心驚
今次終於有返水準!!!!
終於有返搵資料解密又夠緊湊仲好鬼好笑
鍾旼&炳宰都真係幾大膽~
今集好睇又好笑
水準番晒黎
少女選手真係好可憐 跌親整到個到應該都幾痛
Po 鍾玟今集做到野

下集預告好刺激好緊張
我急不及待了
今集超正
完全第一季水準
Btw姜虎東煩膠到
成日提住自己咩功勞
今集終於有返第一季既味道
超緊張 睇到下集預告都覺得好好睇
少女選手行前頭其實好危險
唔知佢一個會撞親
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞