[韓綜] 大逃出 密室逃脫 (第二季) 討論區

317 回覆
26 Like 7 Dislike
下集應該值得期待,至少見唔到NPC
希望重回正軌,唔撚好再拍劇,仲有三個故事挽救劣評
變到有啲似大神netflix 果套解迷咁 太多劇情
今集真係睇到訓著
太多npc反而仲衰咗
搵下證據搵下密碼等佢地慢慢解開成個背景故事咪幾好
今集睇完嘅感覺係
屌..? 咁就失敗咗?
呢個pd之前果套遊法都係咁,
S1好好睇仲做好左口碑,但S2好爛而且極多負皮,
去到S3同S4又精彩好睇返好多
我依家只寄望佢唔好要下季先做返好(如果仲有)
下集好比返S1的水準我
遊法S3同S4成功我覺得係因為張東民
God東民
佢係到令成件事真係好感動,特別係s4佢有d行為係同s3時連貫嘅,ex揀賢民鬥多次將棋咁,仲有佢嘅出身
我覺得s3係成功在搵到佢,佢又完全顛覆哂所有人諗法,而d素人又真係實力好好
s4大亂鬥更加唔洗講
S2直頭係爛完全無果種高手對決,用計謀的感覺
佢地只係爛仔手段,偷野都夠膽死,完全浪費遊戲設計,我要睇偷野尋寶點解要係遊法到睇
今集0笑點
張東民S3賽前預測金慶勲第二回會淘汰
點知真係中咗 God東民
我最服佢係佢同河延珠玩果個單軌列車
明明係死到不能再死嘅路,佢仲要頭痛唔舒服,都比佢斬到條生路出黎反敗為勝

我當時睇諗住佢輸硬,真係無諗過佢贏到,完全憑佢強大意志同夠沉著,佢果刻帶比我個震撼,到依家都仲好記得

未到最後都唔係結束
S4決賽完全碾壓對手 型到爆
其實張東民河廷珠嗰場death match背後仲有個故事
河廷珠嗰一步其實諗左一個鐘,佢見張東民一個鐘入面表情都冇變先會懷疑自己諗錯
知道啊,所以之後製作組好多野都限返時
不過張東民呢樣野又係強大意志嘅體現
好心fail就咪撚拖到兩集啦
D npc劇情又長又悶
有人話係因為第1季既太陽女高收視最好
太陽女高係偏劇情
太陽女高我覺得係第一季最無聊同難睇嘅一集
我都覺 睇大逃脫就係為睇人解迷
佢地太想帶出啲訊息搞到本末倒置 睇戲咁搞到
心諗我不如睇電視劇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞