Samsung Galaxy S & Note 討論區 ( 39 ) S10 每兩日爆po系列

1001 回覆
19 Like 5 Dislike
要再撳入藍色條link登記先得而家登記冇得攞啦

我都係咁奶咗嘢,一早收到email但唔知要再入登記
好多個wo 有無名
我收到email即刻登記
都已經冇反應
應該已經冇哂

但buds又要去clubs登記?
我登記左5日都未有confirm email
上面條notice bar 點樣先可以長show 時間
各位,請問上台定鋪頭買ok

中移動話6400 8+128 s10+
係味多1000,10+正過s10

同埋,依家買機有咩送?
同買果陣有咩要注意
驚畀人屌曲線宣傳唔直接貼link啦
不過佢哋個名,旋轉叫singlestorehk
100%係連登仔個後生仔幾好心機解釋張貼嘅
係 不過個SD卡槽係同其中一個sim card共用
所以插咗sd card就冇得用雙卡
費事係度講啦
好多其他行家係度
個塊貼解鎖會唔會慢過跟機個張貼
幾時收到email?
係幾有心機,貼完幾日之後再問佢野都仲肯解答我
指紋解鎖而家同原廠嗰張膠貼差唔多速度

btw啱啱note8出嘅時候先達三禾入邊又係有間貼uv貼,收我成四舊幾態度仲要閪到仆街
係咪上個post我share俾你嗰個?
主要係今次s10 唔知邊隻得, 最慘個d 有品牌的所謂指紋work 都係唔得, 又唔係平
之前s8, s9 自己貼過唔係難, 不過係要花心機, 所以呢個價錢俾人包貼又work 的都值得

3禾個間就....;
我覺得好過原裝tim
唔記得係咪巴打你post 啦
之前都有人post, 我都係見大家話ok 先試下
ironman果個第二日就收到
但攞唔到有email都1冇用

buds就等左5日都未有
頭先去左兇宅買左s10+ 512
啱啱貼完嗰陣就慢原裝嗰張少少咁
佢話始終用咗uv膠會厚過原裝少少,但佢之後叫我再reset指紋
reset又真係ok,變返之前個速度
你意思係登記手機後第2日?
咩色?
白色,準備返屋企過料

跟手放埋部xs max 256
有無人等緊耳機同watch active
配埋s10達致完全體

利申由ix轉左s10+
用緊AW and airpods
我岩岩貼完係成日認唔到
重新set 完就得
諗緊watch active 買唔買 好似冇咩功能好用
等緊buds
錶就唔等
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞