Samsung Galaxy S & Note 討論區 ( 39 ) S10 每兩日爆po系列

1001 回覆
19 Like 5 Dislike
有無爸打知道點解ELM Development Key果到我入左去License key summary 會無個license key既??
求教
*#0*# dev mode試機
*#06*# 對單同盒check imei
打下電話外觀囉
巴打幾錢
你申請左條key未呀禁完gen key個制就會見到
就係見唔到gen key個制
想問下係咪要登記clubs先用到個保養?
係前置鏡頭界面上面堆toggle度揀個神仙棒樣既icon,入面有得較

買完機立即去camp影下相

你login完填左份seap form
跟住開新tab跟#1指示就得架喇
同6比唔洗比,速度同準確都快幾條街
同7比就7快少少,不過touch id好垃圾,少少手汗就唔得
seap form??係唔係起Dashboard入面?
真核電

You do not have any license keys. You can get a license key.
開左新tag 都係"You do not have any license keys. You can get a license key."
螢幕亮度較幾多?
有無人部機條中框目測有少少彎,打側部機再水平望

睇個半鍾片先用得15%電,滿意
更新完9.0之後,唔識點隱藏導覽列,睇戲有條白邊好梗眼
lm
有冇手足係長開wqhd?
設定> 顯示> 導覽列> 校全螢幕手勢同唔開提示

仲想問下影相嗰度有冇得較張相個size?搵唔到
相機>設定>自己搵
淨係搵到較影片,搵唔到較影相,所以先上黎問
碌上去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞