Samsung Galaxy S & Note 討論區 ( 39 ) S10 每兩日爆po系列

1001 回覆
19 Like 5 Dislike
有冇人識將個Bixby掣set做wifi hotspot on/off
我係Bixbu setting度打句turn on wifi hotspot
之後試果陣,個鬼婆話wifi is already turned on
佢幫我開wifi,唔係wifi hotspot
咁應該冇
8號申請
兩樣有齊
Smart octopus係咪登記唔到車船補貼計劃 點解登記整都話找不到此8達通
你係咪啱啱先申請,要等多1,2日
每一年一出新samsung 同iphone 都有一班揾食友入post sell d 3 4百蚊一張mon貼 呢兩年仲咩Q 手工貼呃傻仔 今年s10 真係俾你地休息下 samsung 跟機個張 真心得
一開始覺得只係普通一張膠紙
用落又貼服又唔痴油又滑又透 開孔又精準
好勁
貼左塊水凝貼用左一日中間個位巢哂
有無人個samrt octopus成日入唔到西鐵閘,好垃圾
我冇事

點開上面個行提示 (WiFi , 3G/4G)
good lock 入面有得set
原來42都咁大隻
其實諗起都幾on9
佢個galaxy buds有冇得直連個錶,有就可以直接用buds講
相反,我原本張have 八達通極癈,成日拍唔到。而家用smart octopus 勁快過到,隔離已嘟到
張八達通*
我戴開隻 agnes b 都係 37mm

onL9 上下白邊
水凝要等佢走氣
好似特務咁
你冇開 full screen?
咁使乜要隻錶
但係好易花,已經花撚晒,用多排就裸跑算
adhell用緊288,見到出咗289,使唔使update?
你係嘟部機身中間落個reader度 唔係機身上方
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞