Samsung Galaxy S & Note 討論區 ( 39 ) S10 每兩日爆po系列

1001 回覆
19 Like 5 Dislike
真,今日上過去,但無貨
冇貨 都唔急換就等吓先
有無人都係咁
Samsung 個鍵盤有冇得set做速成,唔想倉頡速成係咁轉
an8有得disable
an9搵唔到
Adhell3有bug
有時會連續重新開機3-4次
未試過
做落其實唔難
lm
WhatsApp要喺佢入面backup
冇 不過都係㩒個制啫
想問下而家Samsung/Google backup會唔會backup埋app data?
同埋d相淨係backup係Google photo定本地都可以recover番?
設定>進階功能>裝置協助應用程式 較無就得

from 樓主係仆街 巴打
巴打你張圖搞到我以為自己部機幾時裂左
adhell唔識裝 其實網頁有廣告我都冇乜所胃
但果個youtube vanced就必裝..睇片有廣告真係勁煩
喺香討見到有人 share 呢個 video 講錄指紋嘅心得,見嗰邊好多人試左話使得,轉貼過嚟:

Debunking Unbox Therapy's Galaxy S10 Fingerprint …:https://youtu.be/WsN0HAGL-94
呢條片下個post都可以擺#1
想請問各位巴絲 s10 點set 個lock screen 先可以拉唔到個menu bar 落來?
推新po
另外想請教下, 個gcam 好似無你地果d 咁神奇超卓? 我全黑環境下影出來都係全黑, 同肉眼睇出來差不多, 定係呢個係正常?
用gboard
https://m.intl.taobao.com/detail/detail.html?id=564900884317

9.9人仔 再集運其他嘢 送到手上
咪一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞