Samsung Galaxy S & Note 討論區 ( 39 ) S10 每兩日爆po系列

1001 回覆
19 Like 5 Dislike
麗晶?
開咗手勢真係返唔到轉頭
基本上等於將嗰三粒掣搬咗喺兩邊
隻手擺喺邊度都唔使再郁
仲可以加其他功能
唔得喎
光度大概30%
咩叫手勢?
s10影?
S10+
啱啱喺蘋果轉過黎
想知點解通訊錄啲名轉曬過黎
但wtapp都仲係+85299999999 name
而唔係我set嗰個名
hala madrid
掂了 原來要開權限
Google Camera
不如用返3310
其實s10有冇「螢幕意外損壞保險」?我見s8,s9都有,冇理由今年冇掛
本身個張已經好好用
但前兩日碌旋轉拍賣見到有人做uv貼都係一百幾包貼,貪得意試下
結果又ok喎,完全貼合個mon#jable#指模又用到
出面三四百蚊嗰啲就真係不了
擁推得好快睇唔曬
依家點出s10+ 128最抵
顏色冇所謂
one hand operation?
用到wts就得
ip都唔洗check
點解好似無人討論 Bixby routines
凶宅就痕身卡或者人仔等得既話

整合

5號前落訂可以6號可拎機,唔係就要等到8號或以後

s10plus 8+128GB 官方跟機有透明套一個、出廠跟一張mon貼

smt 送led case + 雙面玻璃保1年
trade in 再送200蚊 6498
減買hsbc用mobile pay同本身vs既1+3x回贈
扣哂只需6069

人仔 5498(轉台+唔知咩plan)/5998 /6398,送支架套一個,有可能有加料app,唔root del唔到

太陽 6398,送條毛,半年以上唔使加約

csl、1010、3仔貴到狗也不屌

衛記 6998,送10000垃圾尿袋、旅遊sim、type c 線,citi卡有優惠,
6998-150-50(apple pay)=6798

百記 6998,痕身卡有優惠,
6998-250(CASH$)-200(100CASH$當200$)=6648
**流動支付優惠不可與「Cash Dollars 當雙倍現金使用優惠」同時使用

凶宅 6998,送半/一年mon保+64GB sd card 或 者無線充+尿袋+64GB sd card,hsbc卡有優惠。
有hsbc vs卡,6998-400-243(最紅自主家居)=6355
#8000回5%優惠不適用於豐澤

----------- 我係分隔線 -----------

s10 8+128GB 官方跟機有透明套一個、出廠跟一張mon貼

smt 5598 送一年mon保、垃圾尿袋、舊客送LED套

人仔 5098/5498

太陽 5548/5598

衛記 5998,citi卡有優惠,
5998-150-50(apple pay)=5798

百記 5998,痕身卡有優惠,5998+2(買膠袋)-250(回CASH$)-200(100CASH$當200$)=5550
**流動支付優惠不可與「Cash Dollars 當雙倍現金使用優惠」同時使用

凶宅 5998,送半年mon保,hsbc卡有優惠。
有hsbc vs卡,5998-180-207(最紅自主家居)=5611

----------- 我係分隔線 -----------

s10plus 8+512GB 官方跟機有透明套一個、出廠跟一張mon貼、全線512GB送無線耳機

smt 唔清楚 送一年mon保、垃圾尿袋、舊客送LED套

人仔 8198,送嘅嘢大約同128GB一樣

太陽 8298,送毛一條

衛記 8998,送嘅嘢大約同128GB一樣,citi卡有優惠

百記 8998,送嘅嘢大約同128GB一樣,痕身卡有優惠

凶宅 8998,送嘅嘢大約同128GB一樣,hsbc卡有優惠
hsbc vs卡,8999-400-315=8283

smt s10e 128gb $4998
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞