Samsung Galaxy S & Note 討論區 ( 39 ) S10 每兩日爆po系列

1001 回覆
19 Like 5 Dislike
可以搵番佢哋免費補救㗎。
請問一下 用緊note9
升pie之前入相簿會show最新下載or影既相
但係升左之後一入只係show手機影個d,就算岩岩whatsapp dl 左相都要係下面入相簿再入whatsapl folder 先睇得 ,有冇得改返???
指紋效果如何?
覺得好過原裝膠貼,成功率高,力度細咗。
呢個十分認同 真心覺得指紋解鎖唔係問題了
想問下s10+銀行app 係咪都照用到指紋?
S10+
想問相機 自動MODE可唔可以減contrast? 色太濃, 人面都轉曬色
用專業mode對比低左可調, 但又用唔到wide tele鏡
自動mode關左hdr, 場景開/關, 美肌關都是一樣, 要入專業mode先好少少, 但家人用所以都要全自動
搵日去試下貼先
片 = live photo
hdr = save 左兩份 copy
究竟有冇人知s8幾時有ota升pie同one ui?
我都成功加到,但點解都係block唔到chrome啲廣告??
我會
個mon開好暗?
我知,所以除左逐張del冇其他方法?
2012年到2019年呀仆佢個街
應該佢黑色果個位係全黑
可能oled粒pixel熄同開有delay所以咁樣
拉郁其他全黑既object都會有同樣情況
YouTube有好多片已經證實左好耐
我指左右獨立
note8用家繼續苦等
應該4月啦
你意思左右獨立連兩部機

有無辦法令Google Camera用到Ultra Wide?
真係黑科技
痴線 相機質素
禁2下換前鏡個制
我覺得今代啲味精已經少咗好多,白平衡都叫準,係唔係室內燈光影響到個白平衡?

同埋建議開返個hdr,影出嚟啲相個detail會多啲,色會準啲

唔好起我底
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞