Samsung Galaxy S & Note 討論區 ( 39 ) S10 每兩日爆po系列

1001 回覆
19 Like 5 Dislike
唔需要
登記clubs 可以到時唔帶單保養
多謝巴打
試過同部6s一齊unlock
接近同步
I see,唔該晒巴打
如果部機冇電仲用唔用到八達通?
可能我意思表達得唔係太好,我係想問有冇好似其他電話咁樣可以選擇影嗰幅相容量大細 同高清比例
可以,好似10次左右
覺得s10/s10+個指紋難中既可以參考一下
基本上我每次都秒解,100次有90次以上都中
我左右拇指各入2個,入指紋既時候唔好不停用手指心,要沿住指心一路向外入埋上下左右d邊邊位
要unlock既時候有2種狀態,一係熄mon全黑屏,一係double tap或者按開關掣去鎖屏畫面
如果熄mon全黑屏,記熟左個位置,要大大力一下㩒落去,ut落去,半秒唔夠就要抬起,最緊要"大力,快起"
如果鎖屏畫面更易開,輕輕掂一下抬起已經ok
總之2種都係要蜻蜓點水式,唔好一路hold住㩒實個mon等佢解,㩒實係會更加慢
小小心得,大家可以試下
相冇得較,片先有
開住nfc再熄機就得
屌個指fingerprint 仲係唔太得
想問我次次用moov聽歌一首歌都未聽完就停左?啲歌已經係down落黎 係咪我set錯左啲野setting
唔好意思無追 post
S10E 同 S10 影相 quality 係唔係差唔多?
同埋如果出S10易唔易買到機殼?
巴打們喺咪有得俾錢三叔換過張mon 貼
屌閪今朝個mon hi 一hi隻錶跟住花撚咗
喺光下面睇好撚礙眼
尋日上過去
無貨。。。
要去邊到整?
塊膠貼用落真喺世界級
買機嗰陣衛信條友話網傳張貼值50蚊usd 以為鳩嗡
尋日上朗豪坊冇
收到 Galaxy Buds 通知但無 Ironman,有無巴絲打係兩樣都有齊?

利申: s10+ 512 11號登記

咁樣?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞