Samsung Galaxy S & Note 討論區 ( 39 ) S10 每兩日爆po系列

1001 回覆
19 Like 5 Dislike
其實長期太光先對隻眼唔好
我人手DEL完先上來睇到POST...............
呢啲程式我會休眠哂佢
關埋休眠程式嘅通知
股票無買 不過應該可以揀唔同類型嘅通知你想點接收
e.g.
無人答你
無買s10 睇promo無
你可能打去hotline問下
反正依家都好快有人聽電話
有冇巴打裸跑緊?
指紋太淺好辛苦
因為光嘅情況下mon太暗
對眼應該會用力咗睇嘢
不過各人習慣啦
呢個我都覺好煩
我有2個藍牙,一個做gym用冇LDAC
另一個Sony noise cancelling headphone有LDAC
但次次用Sony都要入去手動揀返LDAC
唔知點解彈出黎d notice 變左灰底灰字唔知㩒左d 咩 想問點set 返可以
應該任何headphone都可以咁做喎
點解兩個人戴就播唔到
佢點知你分左兩個人戴
同埋解指紋個動畫好lag

唔知係咪因為aod
s10plus 128GB 綠色 問過幾間凶宅都冇晒貨
要訂但唔知幾耐先有貨
唔知百記有冇得買?
我估佢想分開兩個人係唔同地點各自連部電話
有啲earphone 內置motion sensor,用嚟偵測是否有戴上,嚟控制除落嚟嗰陣暫停

若果分別戴喺兩個人,可能會因為兩人動態有異而誤判從耳仔取出而暫停
尋日想喺豐宅出都係無貨,佢都答唔到幾時有貨返
想問下換原廠張mon貼係咪直接剷上去得 洗唔洗拎單
Whatsapp影相/Video Call係咪用唔到Ultra wide,
同埋自拍鏡好似好近咁,但又揀唔到遠少少,個頭勁大
s10+ ? 自拍有個icon 係兩個人仔 一㩒就wide
me too
我諗緊係咪關goodlock事
應該得,但係成件事好唔衛生
note8仲未有pie+one ui更新時間表
全球回收唔包note7
全球更新唔包note8
shamesung
想問下one UI 有冇得轉 emoji style
我唔會喎
所以 folder 既相都會喺第一頁 show 出黎
裝 adguard content blocker
唔知 chrome sup 唔 support
samsung browser 就 support
live photo 條片應該要人手刪
兩份 copy 一張 hdr 一張冇 hdr
唔知你想要邊張喎
所以都係人手刪
蘋果 app 入面有得 set
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞