[爆閘狗全家生性病] 拜仁球迷討論區 參拾參

1001 回覆
25 Like 23 Dislike
依家可以賣嘅,唔計兩老
得聖廢閘拉芬
聖山
俾機會聖山啦
佢而家其實進步咗唔少啦
防中嘅問題德國隊同樣都要面對
金仔打防中都係嫌佢唔夠撞
保定應該都係要賣走了
等睇搶口廢老今次賽後唔知會發表d咩
屌緊路維
其實聖山次次出得幾分鐘好難睇到啲咩(申利唔係屌高華)我覺得可以留
其實拜打左咁多年好少出兩個純防中 以前兩翼fit就出齊迪莫斯卓同古斯達禾都冇所謂姐 唔係都係同jm三揀一搭豬多 豬都唔係純防中啦 所以jm搭thiago唔覺有問題
賣thiago真係有保留 佢琴晚已經鏟左好多波 要焗攻加上利反擊又勁 中場有啲失勢好正常 我又唔覺得佢好失禮 加上佢話想同拜拎歐聯 好波又真拜 邊度搵
古斯達禾防中好正
依加忠臣難求
你睇車狗好波果啲世三卡吐odoi 個個扭屎忽
得返moses安呢啲忠心垃圾就知Thiago 必須留
小弟都係發表下自己睇法

如果覺得我講得唔岩聽就當我9 up啦

我冇諗過咁多拜迷like thiago

買jovic 係睇中佢後生,歐霸表現都交到貨
係未來十年中鋒人選 , 而且已經傳緊好多大會爭
我都想聖山成材
等左兩三年
佢尋晚有一下轉身過人好靚我睇到嘩左聲
但兩三分鐘之後一個無壓力既miss pass我已經
其實我係想kimmich做以前小豬既野,打派牌形防中/片
佢passing得,有鬥心,有vision
打閘佢個位成日比人爆死
佢自己又番唔切
robbery=legend
發覺拜有無爭勝心只需要睇一樣嘢
睇下被人入完紐亞有無舉手
btw牙泥尋日贏咁多幾時派錢牙
辛尼呢取代者已在陣中?
5000蚊贏到笑
漢尼斯琴晚睇到手都震哂
我地出年再打過喇 出年一定會好天既
其實點解 德甲會差左咁多,我自己都有留意幾隊,法撚、賀芬咸,其實都踢得幾好,點解一去到歐戰就咁
板凳深度
賀記今年拿帥魂魄係萊比錫到啦
法撚經驗冇乜,仲要憾國米
多記唔評論啦
其實前2年都開始差 除左拜冇乜邊隊可以入到歐聯8強
利華就一定係16郎 多我唔識講 不過都唔係好 另外個隊成日變 有時加柏 有時賀記 有時rb 但係呢幾隊根本都唔穩定
所以根本就攞唔到歐聯經驗

加上英超又發現到德甲人平靚正 所以咪狂買德甲人 德甲波賣完人又搵唔番堆差唔多水平既人接班 咪變到咁
走數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞