[爆閘狗全家生性病] 拜仁球迷討論區 參拾參

1001 回覆
25 Like 23 Dislike
不嬲都大把 不過唔肯用
但唔識防守
所以重中之重係要買一個真正爛打, 肯做dirty job既防中
一個勁防中已經可以cover好多難搞問題
馬天尼斯年紀大 (已過三十)
我覺得佢定位係防中後備同補位

繼續FF
後生or當打, 拜仁又買得起既爛打防中
呢個market比較好既有
1) AC Mlian既 Bakayoko (24歲 , 估價35M)
2) 緬恩斯既 Gbamin (23歲 , 估價30M, 德甲買人易D, 買緬恩斯唔會比人話拆骨啦麻又...........不過緬恩斯今季都麻麻地對佢有D保留)
3) 祖記 陳仔 (25歲, 岩岩十六強表現超好, 其實佢由利記打落去祖記呢兩三年進步好快 , 市場估價30M, 不過我諗祖記冇50M以上都唔會放, 雖然佢以前係拜仁舊部)
4) 慕記 Zakaria (22歲, 估價17M, 呢條友又高, 手長腳長咁, 不過唔夠穩定)

Kante 成億唔洗諗
好啦FF完, 拜仁都係唔會買人,
依家只希望Tolisso傷好打得番起, 不過佢進攻意識太強太似Goretzka

其實拜仁中中, 攻中依家係太多,
Muller都冇位要被迫由假九轉左去右翼 (近半年)

Goretzka, Tolisso, thiago, James, 全部其實都唔岩打防中 (佢地四個都攻>守, 如果考慮年紀同長遠發展, 我出場序係Goretzka>Tolisso=thiago> James, 唔好唔記得Muller 可以打番類似CAM既假九位)
防中有級數得馬天尼斯 (我當聖山消失既.........)
係德甲都仲也文也武
一出歐洲賽場就比人456......................
一個好防中
Hummels可以專心做包抄, Sule都唔洗成日甩轆
佢移落中落可以釋放兩閘, 兩閘走甩又可以保位

好似岩先十六強, 簡些路閘上去同C朗overlap, 陳仔係番右閘補位, 果場踢到motm咁,

呢個情況就岩哂Kimmich , 釋放kimmich 助攻力之餘又可以cover到佢有時回唔切防既問題, 大家成日睇好kimmich, 我都好Like佢, 但今年拜仁唔止一次係佢右閘位走甩人失波 (只係比聖拉芬好咁解), 相反alaba係跌左, 冇之前咁sharp, 助攻少左, 但今年左路防守問題冇咁嚴重
Can
有冇諗過人地肯唔肯返黎
雙重迷me
法蘭克福先係德甲最後遮醜布
就係知佢唔會番, 咪話左FF
當初係拜, 果時太嫩, 拜又唔多用佢, 佢無癮就走, 唉
唉,
希望法蘭克福有咁遠去咁遠
打入四強/決賽

FF下拎歐霸, 法蘭克福可以打歐聯
幫德甲拎翻啲分
「El Chiringuito」透露,靴南迪斯現在非常接近拜仁,儘管雙方還沒達成協議。

無限接近同險簽
一早都話啦, 大家好似好老定咁
皇馬想要佢,快撚啲簽佢呀
唔係個個都好似卡吐咁25
遲下就國際賽 杜同帕快啲笠波衫啦
佢細佬好似係皇馬
但佢細佬比人買完之後根本冇用過
其實可以試下打三中堅。

反正alaba同kimmich攻力咁強,打三中堅解放佢地好過。
Kimmich回防壓力又細啲。
得三件中堅 仲要三件都玻璃
要試都下季先
強化版法蘭克福
下季啦
Hummels , Sule, Pavard, Boateng , 有時Martinez可以打中堅
人唔係好夠wor師兄, Boateng又隨時走人
要簽到Harnandez先夠兵源試三中堅
法蘭克福全體表示

我地歐賽入到8強
拜狗拆骨拆到咁失敗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞