[爆閘狗全家生性病] 拜仁球迷討論區 參拾參

1001 回覆
25 Like 23 Dislike
武士返唔到高峰啦
但路數明顯好好多

如果係要FC Germany
點解唔可以Hummels + 哈化既Stark(呢個我睇好佢)or 車仔Rudiger (不過車一定唔賣)

Sule既弱點係路數真係麻麻、轉身好慢(德甲旁述成日話佢段速好快,但我見得多係佢成日追唔到班一級前鋒)

Thiago,我係覺得佢定位尷尬咋,無質疑過佢好唔好波

但唔知點解今朝出個post好似得罪左呢個帖既人

講真拜仁今年打成點大家有眼睇
唔係多自爆
聯賽邊有得拜仁咁樣後追
歐聯打到一pat野
唔係FC Germany
我緊係想要馬體個靴南迪斯
但大家唔好咁老定對家會賣
又唔係既呢到都係理性討論啫
仲有就係
今年中場截擊弱左好多

先幾年就話用強大攻擊力cover中後場截擊唔強既問題,今季中前場攻擊力某程度弱左(今季聯賽睇到好嘔血,問心我覺得D組織係弱左)防中截唔到波,結果下下爆後防,比在先幾年,拜仁班中場搶得狼過利記啦,我地會驚佢?今年抽中利記時,有幾多拜迷係真心覺得夠打?

Btw, 就係因為中場弱左,Hummels 同 sule既弱點就會比人無限放大
今季保定又跌得超勁
所以我原先第一個帖係最強調買個勁防中

Thiago係派牌同創造力,你要佢做埋爛打係用死左佢
馬天尼斯可以指望幾多季?
聖山又未成材

拜仁係一定要大執
再每季少修少補其實搞唔掂
中堅應該一pair咁夾既,除非勁到vvd個level啦
sule主力殺第一點,夾返個好路數既拍檔逗後,勉強都算穩陣

前鋒大家都明白要輪換,但利雲根本唔肯,情況咪似早2年2r咁。而且會唔會考慮下打雙箭,以佢年紀打單箭只會越來越差。
依家睇番vvd 75M真係抵到爛
原來我第一個帖冇講到買防中

我係想kimmich做呢個位
因佢夠爛打又有火

不過算啦

拜仁三老咁孤寒
我諗既基本上都係純屬FF架啦
唔係講笑,最top既保定真係好正,可惜黑人黎講佢太易傷之後仲極速打柴
16 euro 果張自己爭D老烏但轉身飛身白界前清番個波果張相我J到依家
以前覺得佢係世一中堅
又快又硬路數又好又識用波
(9UP)有啲想睇摩佬教拜仁會教成點, 不過前提係最少要拎1億歐出黎買人.
咪撚搞
19000咪睇到會點
另外我覺得, 係時候轉打雙箭頭, 利雲單拖明顯勢孤力弱
摩佬應該頂唔順路明尼加
拜仁今季歐聯曲終人散!是繼2011年輸給國米後,首度十六強出局!寄望拜仁在本土雙冠重新振作,來季重整旗鼓再闖歐冠。

因FB, IG全球多地大癱瘓,故整晚都無法更新資料!不便之處敬請見諒🙄

留意到sw已經j緊本土雙冠
有咩用?賣得啦
tolisso頂多咪同哥利斯卡同lv,點都係德國人優先啦
今季完全冇出過
真心,琴日踢得算係咁啦
成隊波得條中場可以同利記爭下
其他位得啖笑

下季後防補強,再諗下攻力唔掂問題
好快打得番起
連g18都要打後備
佢唔傷變咗同聖山一樣
幾時可以搵個jm8的防中番嚟頂佢
仲記得首回合作客國米
肥鳩臨完場執雞贏一球
點知番主場倒輸出局
諗番都幾柒
無耐就炒埋敢帥

但之後國米比史浩克炒出局
以聖山身體條件
希望佢做到下個維度

利雲 + ?
? + Thiago + Coman
JM
Alaba + Sule + ? + Kimmich
Neuer

純粹以正選陣容黎講我覺得上面3個問號位係要買人
佢反應有啲慢
成個人好鈍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞