[爆閘狗全家生性病] 拜仁球迷討論區 參拾參

1001 回覆
25 Like 23 Dislike
法國清專迷垃圾
得罪講句,今季最唔明就係如果你都要清走嘅
點解會留廢拉
因為班仲有人要 廢拉無人肯接收
廣德好!
作為咁多年拜迷 (都廿年了)

依家拜仁除左聯賽可以虐下對手外,歐戰完全冇力
講緊三、四年前我地係歐聯仲係遇神殺神咁

隊波要大執

坦白講

1) 前鋒 - 打單箭又好雙箭又好,利雲係聯賽刷入球數真係冇咩意思,佢做到既野, 大把德甲前鋒都得,依家問題係佢鬥心真係唔多得,佢係一定要清走既,講真趁佢有價有市真係沽左佢收番筆轉會費啦,買Jovic (單箭)、Werner (雙箭打法,單箭打法就唔好買佢啦)
2) 中場 - 依家個問係係中前場 CAM/兩翼年輕有餘默契不足,大家有目睹最對辦係Gnabry,Coman唔知點解我覺得佢打左幾年都唔係好融入到,James真心又係到大賽腳軟,反而阿梅 (利申我係Muller死忠) 係大賽有貨交有鬥心呢個真係爭好遠,偏見都係咁話阿梅仲有貨交佢係要留既長遠Goreztza 訓練佢做CAM或者CF/假九位仲好,如果出年南韓仔同加拿大仔唔成材,係一定要買一隻當打既翼!!

至於中後場,Javi留低教新人,Thiago我覺得可以賣走,聖山成材機會又唔高,一定要買番個高質既防中,同埋唔好比Kimmich打閘,我覺得真係轉番佢出道時打既防中啦,真心Kimmich打閘其實好多甩漏!

後場 - Sule今季好多波都輸佢,我真心覺得佢係拜仁係吹大左,保定要賣,留Hummels,買番兩個高質中堅。另外Alaba呢幾年睇住佢越打越平庸,都唔知點解!其實拜仁兩閘都要買人。

龍 - 其實我覺得紐亞係信心問題..........比番多D時間佢, 同埋今季既性感防線,變相踩多佢一腳咁

總結:拜仁係要買前鋒+一個成名當打既Wing+一個似樣防中+兩閘+DEF....................
望住利記既VVD
就知7/8000萬買一個頂級後衛, 成隊波差好遠
呢D錢係唔慳得
如果仲想係歐洲賽有成績

真心
趁夏天阿積士比人拆
拜仁買番個De Ligt都好丫
買翼,買後備閘
中場還好,賣堤亞高真係癲左今季冇佢高華比人炒撚左十世
兩閘還好啦,今日阿拉巴驚沙拿爆埋左先唔敢攻,補補後備就要
中鋒...唔覺得市面上有任何中鋒可以取代到利雲jovic可以試下嘅
中堅入左兩個啦夠數
防中

你覺得有隊會賣防中咩
賣Thiago我係真心的
講真, 佢定位係最尷尬
中場三條線, 佢依家又唔會打AM
但打防中, 我覺得佢真係冇咩截撃力, 今季拜仁既其中一個問題係前場圍攻完一輪就輸防反 (當然都可以話係呢幾季問題)
今日佢表現都好失魂, 當然唔賣既話, 都應該推番佢上少少
佢再打防中位我真係嘔哂血
賣左堤疤狗仲後悔緊
冇賣堤中場真係靠占士咩
作為咁多年拜迷 (都廿年了)

依家拜仁除左聯賽可以虐下對手外,歐戰完全冇力
講緊三、四年前我地係歐聯仲係遇神殺神咁

隊波要大執

坦白講

1) 前鋒 - 打單箭又好雙箭又好,利雲係聯賽刷入球數真係冇咩意思,佢做到既野, 大把德甲前鋒都得,依家問題係佢鬥心真係唔多得,佢係一定要清走既,講真趁佢有價有市真係沽左佢收番筆轉會費啦,買Jovic (單箭)、Werner (雙箭打法,單箭打法就唔好買佢啦)
2) 中場 - 依家個問係係中前場 CAM/兩翼年輕有餘默契不足,大家有目睹最對辦係Gnabry,Coman唔知點解我覺得佢打左幾年都唔係好融入到,James真心又係到大賽腳軟,反而阿梅 (利申我係Muller死忠) 係大賽有貨交有鬥心呢個真係爭好遠,偏見都係咁話阿梅仲有貨交佢係要留既長遠Goreztza 訓練佢做CAM或者CF/假九位仲好,如果出年南韓仔同加拿大仔唔成材,係一定要買一隻當打既翼!!

至於中後場,Javi留低教新人,Thiago我覺得可以賣走,聖山成材機會又唔高,一定要買番個高質既防中,同埋唔好比Kimmich打閘,我覺得真係轉番佢出道時打既防中啦,真心Kimmich打閘其實好多甩漏!

後場 - Sule今季好多波都輸佢,我真心覺得佢係拜仁係吹大左,保定要賣,留Hummels,買番兩個高質中堅。另外Alaba呢幾年睇住佢越打越平庸,都唔知點解!其實拜仁兩閘都要買人。

龍 - 其實我覺得紐亞係信心問題..........比番多D時間佢, 同埋今季既性感防線,變相踩多佢一腳咁

總結:拜仁係要買前鋒+一個成名當打既Wing+一個似樣防中+兩閘+DEF....................
買翼,買後備閘
中場還好,賣堤亞高真係癲左今季冇佢高華比人炒撚左十世
兩閘還好啦,今日阿拉巴驚沙拿爆埋左先唔敢攻,補補後備就要
中鋒...唔覺得市面上有任何中鋒可以取代到利雲jovic可以試下嘅
中堅入左兩個啦夠數
防中

你覺得有隊會賣防中咩
賣Thiago我係真心的
講真, 佢定位係最尷尬
中場三條線, 佢依家又唔會打AM
但打防中, 我覺得佢真係冇咩截撃力, 今季拜仁既其中一個問題係前場圍攻完一輪就輸防反 (當然都可以話係呢幾季問題)
今日佢表現都好失魂, 當然唔賣既話, 都應該推番佢上少少
佢再打防中位我真係嘔哂血
賣左堤疤狗仲後悔緊
冇埋堤中場真係靠占士咩
冇心機番工
Pavard我有D保留, 史特加今年都係打得差, 佢自己都係後防主力, 要觀察下
另外果個係邊個?
馬體 左閘/中堅 盧卡斯靴南迪斯
呢個未Firm架wor, 馬體果邊話左其實未deal

呢個買就真高質
唔係架, 我心中係Gor (CAM/假九)+ 1前鋒 + 兩wing+兩個防中
練好哥, 對拜仁同國家隊係雙贏
冇堤亞高中場邊有創造力
而家冇乜好教練係肯比時間幫啲球員改位置

至少高華唔係呢啲教練
拿咁講啦
我係純粹覺得佢個定位太尷尬, 四不像既
賣唔賣又唔一定

不過Lewen係一定要賣
佢最大問題係佢一日係度, 拜仁前場要圍住佢轉, 同埋佢真係會阻住新人上位, 佢31啦
利雲今日搏到盡成日返中場拎波,一個纏兩個
得罪講句新人上位,都要有新人先得架即食黎計中鋒利雲數一數二,kane買唔起,伊卡迪自帶閪女人新人呢?arp?佢下年都未必黎,黎左都要跟利雲學下野啦

賣利雲賣堤亞高呢兩個真係不敢苟同絕對唔可以賣就係佢地
再講,利雲都講到出口話可以想像係到終老
賣Lewen呢個同師兄都係各執己見架啦
如果為歐戰, 我係主張賣Lewen

期待比利雲歐戰表現打臉
我嘅睇法係
賣就唔會賣,但應該要買多個
一黎你搵唔到同lv,二黎利雲都有心留,三黎利雲帶新人都好,四黎本身得返一個中鋒,仲賣索性留兩個,反正利雲開始會淡出,索性留兩個+一個幻幻咁樣
thiago唔可以賣 佢係中場嘅作用好大 你最多話佢依一刻嘅定位出錯
利雲係柒 但要搵同級數嘅前鋒即時代替係無咩可能
alaba今場係因為佢啱啱復出同對沙拿 唔怪得佢
依家好閘同防中一樣難求
睇到賣堤即刻唔想睇落去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞