[爆閘狗全家生性病] 拜仁球迷討論區 參拾參

1001 回覆
25 Like 23 Dislike
聽晚先踢
高華對記者説道:“金錢不能保證你總是贏得勝利,但是高普在過去四年的時間裏花費了5億歐元。雖然我們是德甲聯賽的先行者,但我們也從未這樣做過。對於他們來説,這是一個優勢。”

“現在,我們必須繼續我們的計劃,並且思考如何為下一個賽季做好準備。我們不能欺騙自己,三家德國球會在歐聯被三家英超聯賽淘汰出局,這並不是偶然。”

“對於那些頂級球星來説,英超聯賽比德甲聯賽更具吸引力。如果我們想彌補這一點,我們必須儘早發現那些年輕而且很有才華的球員。”

最根本的問題是:我們是否真的想參加這項比賽(歐聯)?然後,還是計算着怎麼去避開一些球隊嗎?

高華睇得幾通透
旁敲側擊
有咩球員好廢但係強隊生存好多年?
https://lih.kg/1063729

一個迷拉負皮
中撚哂
有兩個負皮

利申 not me
呢句都講得幾撚白架啦
高層一路自視係同皇巴同lv,歐聯係有決心爭既
但今季你又唔科水買人
高華咁樣講野已經好比面高層
對於接下來和多蒙特的比賽,達爾道伊表示:“我們當然希望能拿到三分,因為這樣的話我的好朋友高華也會很開心的,但我認為直到最後一輪才能決定冠軍的歸屬。”

咁你上半程又贏我地

btw高華都識幾多人,尋日比人影到同利華主管食日本野
咁樣講法得罪兩老 一定做唔長啦
高華柏林出身
又踢過利華
成班人都on9
完全唔覺得高華講既野有乜問題
事實係死拜狗上年除咗免簽哥利斯卡同買咗加拿大仔之外乜人都冇買過

放又放得多人又冇補強
上季關鍵時刻傷兵多到咁都冇吸取教訓
個正選陣容仲係講緊35歲既列貝利,正選後備都比唔上其他豪門,咁樣真係稱得上豪門既野心咩?
我哋左右閘尤其單薄
只得兩個正選
仲要share一個年老後備
仲有前鋒
中堅三輪二
懷念me系列
言下之意係想番黎打中堅
留意到拜fb又拎幾年前對祖記場波嚟j

呢份精神去咗邊
最大問題我覺得係佢話對利狗用對狼堡加栢同一個戰術係咪即係話俾人知你無料
老唔緊要 navas 雀屎楊 高拉成班越打越有
最大問題係廢既
唔想燈輸柏林
決定睇肥鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞