[爆閘狗全家生性病] 拜仁球迷討論區 參拾參

1001 回覆
25 Like 23 Dislike
每年打強隊就係迷雲收皮時間
冇梅拿唔計
冇架喇 而家德國佬都混哂血 邊有以前種血性
不過改踢法都算係改革之一 好過唔改既
不過咁,其實成個球壇都再出唔到小豬呢類球員
啲新星個個係到跑跑跑扭扭扭
小豬都唔算好有領袖氣質16年佢射第5球12碼估到佢炒
12年連12碼都唔敢望

真正嘅領袖只有一個
唔知泰迪斯高係咪比04高層屌屎忽
以前堆教練教到咁炒硬 而家04竟然冇消息話炒

拿帥今年教賀算係咁架喇 聯賽算ok
歐戰就
冇你個名 唔計你功努
肥鳩同廢拉,係好過利雲嘅
不過只係心態上好過利雲
所以都話唔好分肥鳩同利雲邊個好啲
拜狗真正需要嘅係m子
m子都老 亦冇機翻拜
不如睇下有咩幻幻中鋒仲好
而家市面上比較後生既中鋒都冇乜
講隊長
隊短都未算
最掛住艾芬堡個種氣勢
仲比簡尼高半級
肥鳩分組賽入唔入到8球
個d係猛將
隊短似大俠身高一米七,氣場七米一
利雲對皇馬可唔可以好似肥鳩打皇馬咁永不放棄,唔得就再試過?
Btw肥鳩望到呢到唔好意淫住
當年2R同拿姆輪住餵比你
咁多球先入一球其實都好摟屌
我講個種踢法
雖然係半途出家踢中場,但個種vision同防守真係
依家球壇完全冇呢type中場大師

仲有防中同高大中鋒都斷哂層
剛剛結束的歐冠淘汰賽中,拜仁在主場1-3輸給了利物浦,也就此結束了本賽季的歐冠征程。
而球隊的當家射手、剛剛在聯賽中梅開二度的萊萬多夫斯基則延續了自己在歐冠淘汰賽中的疲軟表現,連續7場淘汰賽沒能取得進球

小組賽係威係勢,然後就冇然後
講真迷鳩不嬲迷呢啲

唔通真係覺得高美斯>>>>牙朗咩
諗返起英超3殺德甲都唔意外
辛尼 迪布尼 根度簡 法明奴 基達 馬迪普 孫興民
哥帥 高普
全部德甲背景 德甲又挖到咩呢?辛祖?拿斯達錫?

人燒錢你唔燒錢,攬住理想當飯食
最後連遮羞布都冇埋
m子 olic
依家敢帥嘅谷種食完喇
高華係下一個敢帥定奇哥睇下季做化
m子真係近十年最強前鋒

一諗到佢同豬真係忍唔住反哥
Alaba係咪會係最後一個敢帥發掘出嚟仲踢到正選既人
其實佢地啲行為真係同出面口中既拜無分別
只係我地強大啲就比人鋤強扶弱
但拜起碼想去變,只係有心無力士
冇得比 人地世界頭2聯賽 有錢 有名氣 同埋有咁多隊列強 每隊買5個都已經好多德甲人啦 拜仁要買頂多咪買到11個

老實講啦 認命吧 德甲只係踏腳石聯賽 不過德甲單場計係好睇既 所以我先會睇落去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞