[爆閘狗全家生性病] 拜仁球迷討論區 參拾參

1001 回覆
25 Like 23 Dislike
上年梅仲頹緊

琴晚啲反擊真係好慢,仲要好幾次去到中場位已經被利記搶返個波。

利記係踼得好過我地,心服口服。
紐亞傷完之後啲狀態真係跌左好多
14年世界盃之後嗰兩三年仲係好癲
禾確特球頭鎚,牙朗近射,萊斯罰球
唔知係拜仁慣左德甲㩒住人黎踼定真係行軍速度慢,琴晚啲反擊真係睇到揼心口。

一係中場被人反搶,一係反擊無威脅。
下半場最有威脅係基拿比右邊傳地波入黎,利雲門前咁啱hi唔到波。其他時間都無乜真係入肉既攻勢。

週末對狼堡嗰場啲行軍速度爽過今場好多。
完全猜唔到上去
萊斯球罰球我到而家都記得。

彎去龍門右下角,諗住入硬,點知紐亞飛到盡,一下㩒實個波係地。真係睇到嘩嘩聲。
早幾年對馬體會對祖記啲波幾爽。

不過拜仁係要時間重建,今季德甲先係啱啱上返榜首,預左未來兩三年都係低潮。
文尼個下唔怪得紐亞
一黎拉芬廢
二黎文尼痴落黎轉身靚
轉另一邊都撲到

後面又要為救到冇護空門
第三球文尼頂贏hummels
諗起琴晚講波佬話高文啱啱黎拜仁嗰時已經光芒四射

明明以前成日屌佢dup低頭踼波,傳中又唔望下隊友係咩位置。係上季神帥教完先好返啲。
第一季哥帥教個陣反cup祖喎
之後安76帶佢廢到仆街
Btw今季放維度放聖班真係好撚錯
76個4個月本身就係個笑話
成班拜狗輸到傻左係度搵戰犯
又賣sule thiago 又唔買james咁
今場利踢返上年隻高壓足球強如鏝有齊Silva kdb 八強兩回合都係入得利一粒 仲要係丁力foul vvd 入既
對住三箭頭瘋狂迫搶 中間又三隻絞肉機 你估好似德甲咁咁易猜上去咩
唔買占有待商榷
話賣sule Thiago 果d傻尻左
sule 同 thiago都屌嗰d真係cls,枉話自己有睇拜仁d波
就算剩係睇文睇數據都知拜無thiago勝率跌咗幾多
sule都賣
同做傻仔無分別
今季好明顯無thiago唔識贏
維度自己想走無咩好講,留都未必留得住
聖班其實放都無咩問題既問心,佢喺拜同喺巴個表現兩回事來,無得咁樣講返轉頭
維度好似想留
季初係維度同聖山之間揀左聖山
咁長遠睇冇錯嘅
真心
拜仁今季波我幾乎全勤咁睇
點解我睇到大部份失波都同sule有關
老烏又有、走甩人又有、成兩米高唔夠人頂又有
有時真係吹漲左........
蘇利mark人奇差,武士都唔好得去邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞