老婆話要離婚 點算好?

523 回覆
20 Like 4591 Dislike
你唔係假膠就係一個自我中心既仆街
長腳蟹老公?
咩都老婆做曬 要你黎把撚?
樓主思想好唔成熟,而且未ready結婚
老婆犧牲事業幫你未婚生仔,生完唔俾老婆請工人,一手一腳湊仔仲要做埋家務,又唔肯公開兩母子 仲慘過二奶,而家仲要俾你上網唱衰,你真係好賤
你自問憑乜擁有佢哋同幸福
收皮啦賤人
寧願你係假膠
樓主幼稚到
睇完明白點解佢想同你離婚,
放過佢啦,女人唔係到忍無可忍都唔會行到呢步。
其實你如果咁樣打出黎都唔覺得有問題咁真係好大問題!
試?你都有責任架!試幾日好撚偉大咁
有無諗過你老婆生仔辛苦仲要服侍大少爺你
仲要比你嫌煩 講到唔關你事咁
家務呢啲兩個人共同分擔架啦 你唔識做家務咪湊仔囉 唔識湊仔咪做家務囉
個個女人都係第一次做人呀媽架啦 幾唔識都要學到識去湊仔架啦 老公都唔識 自己仲唔學識唔通等個仔自生自滅呀?
話請工人番黎幫輕下又唔比 點解要請呀?因為你廢 唔好講到話安全期可以唔戴套 佢講係咁講 無人用槍指住你唔戴套中出架喎 你自己選擇嘅 就唔該承擔番後果
唔好係度講到自己受害者咁
老奉呀?
(講完都驚跟車太貼但睇到都眼火爆)
試吓學做一個男人先
我屋企條撚樣咪一撚樣 沖涼叫佢同bb玩一陣佢都黑面 話我阻佢玩手機 屌咗出來 屋企乜都係我做曬 叫佢幫下手佢就諸多藉口 已經麻木

嘈又嘈過 傾又傾過 佢爸媽都勸過 條撚樣話我地煩佢 乾脆出去網吧打機 真係唔知好嬲定好笑

又大食成日要搞野 on撚9 我陀仔陀到條腰勁痛同佢講佢話我係藉口 呵 當初真係食咗屎先會同佢一齊

宜家完全睇化 心思全部放曬落bb度同好好養胎 睬佢有味
但係有時又會好錫我 情人節又買花tum我 咩都就我

利申 bb一歲半 陀緊第二胎七個月 當初個腦一定食咗屎先會揀同佢一齊
分咗工???

係你先信有分工
你有小朋友都仲有時間打機。。。。都估到你平時係點。。。。
假膠?我做男人都覺得你錯,你家庭背景一定唔差,身在福中不知福
你唔好撚影衰男人啦 做慣少爺仔唔好以為女人唔洗遷就唔洗錫啦
咪就係 佢應該靠父幹先高薪厚職,生左仔都咁唔成熟 冇啲責任
樓主真係唔識㗎喎
字裡行間都feel唔到你覺得自己好有問題
離啦 放過你老婆 好慘
收皮喇上面已經講左覺得唔撚馨香
你老婆又覺得好馨香咩 未婚懷孕
分分鐘要大撚住個肚擺酒見親戚
當初有人揸住枝槍逼你唔戴套 定佢強姦你阿
完全唔覺得你知錯,仔都生埋,好似1d名份都無,不安全性行為講到佢迫你咁?你無份爽既?依家佢強暴你?

大肚唔俾佢出街覺得唔馨香?乜年代啊,會浸豬籠咩?你咁諗即係你都無當過佢係另一半,在意其他人眼光多過佢感受,佢都唔怕俾人講,做男人如果自己女人俾人講更加應該挺身而出!話你本來已經想娶佢只係佢話未岩時間,但依家個天都幫埋你咁 有邊個仲有聲出?呢d就算真又好假又無,邊個質疑到你?

而且女人生左仔身體機能會差左好多,又會情緒起伏大因為荷爾蒙會有好大改變,嚴重既產後抑鬱可以直到永遠。想請個工人幫手又唔係無地方無錢,做乜唔請?唔中意多個外人,又係你自己感受行先!

自撚私
既然經濟無問題咪請鐘點囉,每日幾個鐘負責買餸煮飯洗碗
經濟無問題其實就無咩大問題架啦。。
家務咪請鐘點,小朋友咪買野比佢地。。
你老婆唔開心咪買個袋比佢。。

跟本問題就唔大。。
一早估到係晴報

利申:有朋友做晴報
玩少啲電話打少幾舖機啦屌你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞