老婆話要離婚 點算好?

523 回覆
20 Like 4591 Dislike
你真係好仆街,快啲死撚左佢放生你老婆
你老婆仲係廿幾歲,唔好浪費人青春,佢值得比更好既人錫
廿幾各自有樓
我屌你老母
其實個記者都幾勤力學連登文化
唔想肥絲入來所以佢用“咗”唔係“左”
但個“岩岩”出賣咗佢
唔理你真心膠文定認真文
睇到第六點,你真係快撚啲離啦!
係就係放生,不過係放生你老婆!
佢跟著你,真係前世作孽!
on9到似假膠
仆街黎講,樓主都幾正

正仆街
哩個名啱你啊
不過要叫JerryBeth
證明質素人流有番咁上下公廁
你真係好撚仆街
樓主死撚咗佢算啦無撚得救 唔好係到害人
你放過人地兩母子
繼續打機食外賣啦
屌你老母
點解唔請工人?
好仆街啊樓主
如果老婆唔見得光,我真心覺得你好撚過分。人吔仔又幫你生,仲幫你睇住頭家點解可以咁自私你老婆值得一個更加錫佢嘅人
手機玩少D同個仔玩啦,有錢有地方就請工人啦
話改就改 拖拖拉拉仲要沈迷打機幾時識反思自己?
唔該你做好心,放過你老婆
好似望緊自己開post咁
唔浪漫唔細心 唔鍾意慶祝同洗錢送無謂野 唔想將自己同條女之間既野周圍公開同人SHARE 打波都唔鍾意佢係場邊睇
故嚟吓話
乖啦你 放生人啦
連登仔學咩人結婚
只會害死人地個女
話佢計較,你咪又係計黎計去
其實你知唔知你自己有幾自私?個仔係你架,你真係好似痾咗篤精出來就算,個仔喊、扭晒計,你可以情願打機都唔理佢,仲掉轉話老婆同個仔沖成半個鐘好耐咁。講真,你係老豆咩?唔撚係呀!你只係個捐精者咋!難為你老婆由做生意變全職湊仔,你就打機打份輕鬆工,都仲可以話自己好攰唔想煮飯唔想做自己家務。工人又唔畀請,咁你老婆點呀?離婚佢自己同個仔住,請個工人幫手都仲有用過你呀你老味。

兩公婆日對夜對,生活上有好多不滿都係可以好小事,但將你所有問題放埋一齊,就只有一個結論,就係你唔撚上心,唔將佢放喺你心入面。個b喊你唔理。老婆生日你唔理。你有冇關心過老婆辛唔辛苦?有冇諗過老婆都會想休息下而唔係一日24小時都要湊仔湊你?

老婆重視你,想睇你踢波你又唔畀。大佬你以為自己邊位?C朗美斯呀?唔通佢係為咗睇你球技咩?佢想支持下你咋!你仲會想收收埋埋覺得個老婆唔見得光。屌,食屎啦!

希望你好好反省一下自己,唔係就離婚啦,唔好害咗人。
我老婆都係全職家庭主婦,我日日放工後都會幫手做好多家務,其實佢全日湊仔無工人係好辛苦。我都鍾意打機,但唔會係小朋友面前打,佢地遲早會有樣學樣。我只會係佢訓咗先打。

你有咗家庭,就要有取捨。
屌你老母你都唔係男人黎!

有時間再詳細d 屌柒你呢個廢人
女人生完仔都叫離婚,就一定係忍到不能夠忍先會出聲,樓主你呢個仆街,你有盡好老公好老豆責任咩,叫你幫手湊b唔理,懶係野分好晒工,就代表個仔佢一個人搞晒就得,老婆搞唔掂,老公出手都正常下話,掛住打機,啱啦,抵鳩你老婆飛撚咗你條自私撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞